Hopp til innhold

Søtt!

God kveld alle fine lesere!

Vi har hatt dugnad i borettslaget i dag - kjempekos å få ordnet litt i bakgården, så det blir sommerfint. Jeg tok på meg jobben å luke i blomsterbedet, og Alexandra var veldig søt og skulle hjelpe alle hele tiden (dessverre har hun ikke så superlang tålmodighet ennå ...:P). Mens jeg satt og luket og så på Alexandra som lekte med den søte nabomopsen tenkte jeg at jeg måtte skrive litt om søte ting, så, enjoy!

Jeg syns bare det er så utrolig søtt med mennesker som gjerne vil spare miljøet og syns at vi feks må ha kun el- eller hydrogenbiler xD Også spør jeg "men hvor får du den ekstra elektrisiteten/hydrogenet fra, da?", og de "man må jo bare produsere den, da!", og jeg liksom "jaaaaa...?"

En annen ting som er kjempesøtt er å tro at vann har hukommelse, men bare for feks blomster det har vært i kontakt med, men ikke at det har vært drukket av massemordere og diktatorer.
Også er det jo veldig søtt å være kjempemotstander av strømmaster, men ikke ha noe i mot en bro som syns mye bedre i landskapet enn mastene - feks, eller de som ikke vil ha kullkraft (altså, det kan vel egentlig ikke være noen som faktisk vil ha kullkraft?!), og ikke kjernekraft, og ikke legge elvene i rør, og ikke ha vindmøller for det er stygt dessuten så dreper det havørn og sånn, men man vil jo selvsagt ha elektrisitet, men man ser kanskje for seg at et sånn fint lite solcellepanel som man har på veggen på hytta for å drive den bittelille teven kan holde for et vanlig elektrisistetsforbruk pluss elbilen som man må ha for å spare miljøet?
Og dette er jo bare utrolig søtt, da; ekstra elektroner fra moder jord slik at man ikke blir syk...:/
Også syns jeg selvsagt det er søtt med kattunger xD

Og Alexandra, da, selvsagt, er helt klart søt 😉

Hva syns dere er søtt?




-S

1 kommentar til “Søtt!

  1. Jelrik

    Det er så mye det: det lille beinet til datteren min som sparker seg frem på sparkesykkelen sin, småbarn som ser undrende sammen på en maur, gamle folk som viser at de elsker hverandre, russ som gir russekort til masete barn, valper, politisk motivert ungdom, jenter som forsker på kjernefysikk <3, magnoliablomster, geitekillinger og en høy og fristende kake!!!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *