Hopp til innhold

Fylle opp en ny fryser…

Så hadde vi plutselig flyttet! På fredag overtok vi den nye leiligheten, og på lørdag kom snille Tom André og Katarina og hjalp oss å flytte det vi fikk tid og plass til i en vanlig stasjonsvogn (som faktisk er overraskende masse), og siden da har Lilleborg vært stedet 🙂 Alt er selvsagt ganske kaos; vi har ca ingen møbler her, og det meste av ting er pakket ned i esker - men vi har fått på plass det vi trenger for å fungere i hverdagen.

En liten utfordring er dog hodet; jeg merker at jeg ikke er helt "der", og dessuten kjenner jeg meg ganske trøtt og sliten selv om jeg har fått flere timer søvn enn på lenge (og når jeg snakker om søvn: Jeg ELSKER ♥ å endelig ha et eget soverom!). En konsekvens av dette er blant annet at jeg helt har glemt å svare på ting som den superhyggelige invitasjonen jeg fikk for å komme å snakke på Nordic Symposium on Nuclear Technology i Stockholm i november, der de ba om rask tilbakemelding på om jeg kunne eller ikke. La meg bare si det sånn: FLAUT! Nå har jeg forhåpentligvis fått rettet opp i det, da, og de fleste har heldigvis en viss forståelse for at hodet ikke er helt på plass når man står midt oppi kjøp og salg av leilighet.

Det er selvsagt ikke bare møbler og ting som ikke er skikkelig på plass, men også mat. Så på mandag var det bare å sette seg ned å kjøpe ca hele "Standard"-listen min hos Kolonial (kolonial.no). Det er listen jeg har lagret som inneholder alle ting vi trenger; fra vaskemiddel til øyemakeupfjerner til pålegg. Nå sitter vi og venter på levering, slik at skap, kjøleskap, og ikke minst fryser kan fylles opp.

Og vi pleier virkelig å fylle opp alt vi kan annenhver onsdag: På listen står det blant annet hermetiske tomater, kokosmelk, frossen laks, purre, sopp, kylling... Fellesnevneren for disse er at dette er mat som kan holde seg godt i de to ukene til neste Kolonial-levering. I alle fall når jeg sier at jeg skal bruke resten av kvelden i kveld på å skjære opp blant annet seks purre, tre bokser sjaminjong, og en kilo kyllingfilet, som fordeles i små zip lock-poser som skal rett i fryseren. Da holder maten, pluss at den er raskt klar for bruk i en hektisk hverdag. #Goals å både spise sunt, billig, og ha maten raskt klar 😉


Under er en liten collage fra den aller første kvelden vår her: Bobler i glasset, og heldigvis én panne som virker nå som vi plutselig har induksjonsovn. Det ble en enkel og god thai-inspirert gryte - 100% fortreffelig der den ble fortært sittende på puter på gulvet ♥

 


PS: Jeg var litt upresis i gårdagens innlegg om oppdagelsen av gravitasjonsbølger, forresten: Jeg skrev at de ble sett for første gang i fjor, men det korrekte er at de ble sett for første gang for ganske nøyaktig to år siden (høsten 2015), og annonsert tidlig i 2016. Tusen takk til leseren som påpekte slurvet - rett skal tross alt være rett 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *