Syk

Husker dere jeg skrev at jeg håpet jeg ikke skulle bli syk? Vel, sånn gikk det ikke... I går ettermiddag ble jeg plutselig veldig slapp, og ganske raskt fikk jeg store smerter i magen, og resten av kvelden og natten var slitsom. Jeg er mye bedre i dag, men har sovet mye.

Krysser nå alle fingre og tær for at jeg er back in business i morgen, både fordi jeg så langt ikke har fått gjort ca noe fornuftig denne uken (flaks at det i utgangspunktet var en rolig uke, men såååå rolig var ikke planen), og fordi jeg har både et møte og en middag da. Håper også VELDIG at Anders slipper unna; han har faktisk ikke en ekstra dag da han kan være syk nå, for han har en doktoravhandling som skal leveres innen den 1. juli.

Vi snakkes (forhåpentligvis) mer i morgen ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *