Hopp til innhold

Avokado- og spinat-smoothie

 

Rett før jul var jeg med å filme en reklame for Claricell, der jeg laget en sånn type supersunn grønn smoothie, med alle mulige sunne og gode ting. Resultatet av filmen kan du se her, men poenget i dag er at smoothien - som vi faktisk slang sammen mest på slump - ble så god, at jeg hadde lyst til å få skrevet ned oppskriften (for min egen del, for denne skal jeg absolutt lage igjen), og selvsagt dele den med dere 🙂 I videoen laget jeg den med eplejuice, kiwi og litt frisk mynte, men i dag ville jeg både lage den litt enklere, og uten alt (frukt)sukkeret fra juicen. Det flytende er derfor byttet ut med Fun Light med smak av mynte og lime (den tar jo også mynte-delen 😀 ), og kiwien droppet jeg, rett og slett, for å sjekke om det funket å lage uten - og det gjorde det!

For å lage ca tre glass (to store) med grønn smoothie trenger du:

1 avokado ♥ 1/2 pose (125 gram per pose) ferdig vasket spinat ♥ 1 ingefær (skrellet) ♥ saften av 1/2 sitron ♥ 1/2 liter juice eller saft - jeg brukte Fun Light Mynte/Lime icea tea

 

Fremgangsmåten er veldig enkel og grei:

  1. Skrell ingefæren og skjær den i mindre biter, fjern steinen fra avokadoen, og ta ut fruktkjøttet med en skje.
  2. Sleng alt i en blender, og la det blende på full guffe, til alt er blitt til en jevn og fin smoothie (litt over et minutt, eller noe) 😉

Fargen blir hel awesome!

Ta gjerne noen isbiter i glassene, og hell smoothien over. Det smaker ekstra godt hvis du lar det bli litt skikkelig nedkjølt av isbitene.

Nyt (og få i deg masse sunne, gode saker samtidig)!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *