Hopp til innhold

Drukket ut!

Åh, som jeg ble lurt og overrasket!

I går var det altså min tur til å ha en fantastisk dag sammen med de nærmeste jentevennene mine, og bli drukket ut.

Det startet med en Anders som var overraskende klar for å hente kaffe til meg på morgenen, selv om jeg, for en gangs skyld, var den som sa jeg helst ville sove litt til på morgenen. Det var allikevel ikke nok til å gi meg mistanke om at noe var på gang, for jeg var nemlig 100% sikker på at Charlotte var syk denne helgen, og at det I ALLE FALL ikke kom til å bli noe utdrikningslag i går. Saken var nemlig den at vi var seks voksne og 3 barn som skulle på hyttetur denne helgen, og Charlotte var en av disse voksne, og da hun begynte å sende meldinger om at hun holdt på å bli dårlig på torsdag var jeg så sikker på at hun ikke hadde involvert så mange mennesker i å lure meg denne helgen, og at det altså var helt sant at hun lå hjemme og var trist og syk.

Så da jeg hadde kommet meg opp i sittestilling i sengen, og hadde fått i meg den første kaffekoppen, skvatt jeg veldig da det plutselig banket HARDT på vindusruten. Der ute sto Ingrid og Charlotte, og jammen meg så Charlotte helt frisk ut 😀 De kom inn med deilig Crémant og jordbær, og det var bare en utrolig fin start på dagen, der jeg ble SKIKKELIG overrasket! (Egentlig burde man oftere dra hjem til gode venner og overraske dem med bobler til frokost ♥)

Mens vi satt hjemme og drakk bobler og spiste jordbær fikk jeg utdelt listen over, som altså inneholdt 10 ting jeg skulle ta bilde av i løpet av dagen, og legge på Instastories. Jeg var ikke superflink til å gjøre de oppgavene jeg fikk, da, men det var litt fordi jeg "glemte" det: Mine forlovere, Charlotte og Ingrid, er nemlig ikke så veldig på den nå skal vi drite ut Sunniva-greia (heldigvis!), så det var 1: ikke så mye jeg skulle gjøre, og 2: ikke så veldig fokus på at nå MÅ du gjøre oppgavene dine.

Jeg fikk ikke tatt bilde med en som likner på Anders, og latterkrampe glemte jeg helt - eller, jeg var kanskje mest opptatt av å le enn å ta bilde, når det skjedde 😉 Jeg fant heller ingen danske, men det sto jo ikke at det måtte være en danske jeg faktisk møtte, så vi søkte opp et bilde av Viggo Mortensen på noen annens mobil, holdt den opp ved siden av meg, og så ble det selfie av meg sammen med en danske 😛

I løpet av dagen fikk jeg massasje (bobler til frokost, og så rett på massasje er vel omtrent den beste kombinasjonen man kan få), vi var på Delicatessen, danset Bollywood-dans hos Danseløvene (SÅ gøy!), var på Fangene på Fortet (der var jeg ikke så veldig god, viste det seg - men allikevel moro), og så dro vi hjem til meg der jeg fikk streng beskjed om at jeg ikke skulle tenke tanken å være vertinne, og bare slappe helt av. Hjemme ble det dermed deilig middag, pakkelek (jeg fikk en liten gave fra hver av jentene, som jeg skulle prøve å gjette hvem hadde gitt meg ♥), og video av Anders som svarte på spørsmål om meg og oss, der jeg skulle prøve å gjette på hva han kom til å svare - kjempegøy!

Den store fordelen med å være hjemme hos seg selv er jo at jeg til slutt kunne stupe ned i min egen seng. Og i dag våknet jeg naturlig nok i min egen seng (noe annet vill jo ha vært meget rart), i en helt ryddig leilighet - det sørget jentene for, og med masse deilig restemat 🙂

Dette bildet er vel ca fra da jeg burde ha lagt meg, men da var jeg også helt ferdig med å legge ting på nett, så det ble bare værende på mobilen. Uansett, Charlotte og Ingrid: Her er beviset på at jeg tok det bildet også!


Anders og Alexandra tok inn på Plaza i går, de. Fikk rom i 32. etasje, badet, spiste pizza i sengen, og var turister i egen by.

Jeg lurte jo veldig på hvor de hadde tatt turen da vi kom hjem til oss i går kveld, for de skulle jo egentlig ha vært hjemme, men Anders hadde altså funnet ut at de kunne dra på det som for en 8-åring kanskje blir det kuleste hotellet i byen. Og da jeg skjønte at han ordnet dette for Alexandra, og fikk tilsendt blant annet dette bildet, ble jeg så rørt og glad, og enda mer sikker på at Anders er mannen ♥

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *