Hopp til innhold

Brudepiker *check*

Da har vi akkurat kommet hjem fra Storo, der jentene har fått alt de trenger til den store dagen, om én måned og én dag. Det ble gullsko, gullstrømpebukse, gull-paljetthårbøyle, lyserosa lipgloss, hårspray, strikker, hårspenner og hårdonuts. Jeg tror de ble meget fornøyde, og jeg gleder meg VELDIG til å se dem ferdig pyntet!

Hvit kjole og hvit "pels"bolero har de alt, og så skal de få ha små, rosa, blomsterbuketter. Planen er at Carina (min lillesøster, og mamma til Andrea) ordner jentene klare på den store dagen, så da tror jeg faktisk jeg kan sette en *check* ved siden av brudepikene mine ♥

Nå begynner mange ting å falle på plass, og det ser til og med ut til at vi får dratt på dansekurs (noe jeg var ganske skeptisk til, egentlig 😉 ). Det vi må fikse nå i løpet av uken er å avtale prøvetime med frisør, finne gravering til ringene og bestille disse (jeg var og fikk målt fingeren i dag, Anders gjorde det i går), møte vigsler, møte fotograf, sjekke ut de som ikke har sagt skikkelig fra om de kommer eller ikke, kontakte med blomsterdekoratør, gi noen pirketilbakemeldinger til Frognerseteren på mat og kake... Det var visst litt allikevel 😛 Men det ordner seg jo, og til helgen tror jeg nok vi skal få gjort det meste av dette - jeg kjenner mest på godt stress (og litt på stress-stress) ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *