Hopp til innhold

Samfunnsansvar

I dag er den store valgdagen 🙂
Jeg håper virkelig at alle som ikke allerede har stemt tar på seg samfunnsansvarshatten sin og stemmer i dag. Og husk på å beholde samfunnsansvarshatten etter valget også; lære, og forstå <3 naturvitenskap <3 er kjempeviktig!!

Disse bildene er egentlig fra 17. mai, men de viser Alexandra og meg klappende og glade foran Stortinget, så jeg syns de er en fin illustrasjon for dagen i dag!

Se, så glade Alexandra og jeg er over demokratiet:) Godt valg!

1 kommentar til “Samfunnsansvar

  1. morild

    ...men skuffende at ikke flere viste sitt engasjemang i år synes jeg. Er det virkelig sånn, som jeg som gammel kyniker tenker, at det voldsomme engasjamanget vi så rett etter 22.07. er en litt "ytre" ting, og at det går fort over for mange? Trist!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *