Hopp til innhold

Denne uken… Oppdatert med bilder!

Dette blir en begivenhetsrik uke, altså. På torsdag skal jeg på stresstur til Praha for å holde foredrag på konferanse om compound nuclear reactions. Foredraget er på fredag, så det kunne jo vært enda mer stress hvis jeg måtte dra opp og ned på fredagen... Helst skulle jeg vært der hele uken, men sånn er det å være mamma - ikke like lett å reise, hverken rent praktisk eller for samvittigheten 🙁 
Så kommer jeg hjem ved midnatt på fredag, og på lørdag og søndag skal Markus og jeg på Datarespons sin 25årsfest - det tror jeg blir supergøy, også blir det kjempedeilig å ha barnefri, siden svigermor kommer på besøk for å passe <3 Alexandra <3.
Anyways, jeg trenger virkelig deres hjelp, for jeg vurdere fire forkskjellige antrekk til når jeg skal holde foredraget - og jeg må ha svaret til onsdag ettermiddag. Så derfor er denne ukens avstemming en avstemming på hvilket antrekk jeg skal ha på meg (mulig å stemme på flere). Har dessverre ikke fått tatt bilde med klærne på, men jeg skal se hva jeg får gjort i løpet av ettermiddagen...;)
Antrekk 1:
Mørke jeans og orange genser

Denne genseren sitter pent på, men den er jo litt døll, så jeg må selvsagt freshe opp dette evetuelle antrekket med et silkeskjerf <3
 
Antrekk 2: 
Mørke jeans og  mørk rosa bluse med sløyfe i halsen

Antrekk 3:
Lysere jeans og lys rosa silkeskjorte
Krone på rumpa 😛
Langt perlekjede er fint til denne skjorten 🙂

  

Her er to bilder som ble tatt i Frognerparken under workshoppen vår i mai, hvor jeg har på meg antrekk 3. Har ikke tenkt å ha på meg den grå cardiganen,da, hvis dette antrekket vinner...:P

Antrekk 4:
Lysere jeans og hvit skjorte

Ja, hva skal jeg si, liksom - dette er jo et klassisk antrekk 🙂

Stem stem stem;)

1 kommentar til “Denne uken… Oppdatert med bilder!

 1. Anders Nermoen

  hehe, morsomt!

  Har ikke kompetanse til å gi deg ei fornuftig stemme. Lite hjelp å få fra meg altså. Uansett, lykke til med foredraget på fredag! 🙂

  Fin blogg forresten!

  vennlig hilsen,
  Anders

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *