Hopp til innhold

Litt irritert, aka. føkk det å bare være så jævlig negativ da!

Hei alle kjære søte lesere <3

Akkurat nå er jeg bittelitt irritert; så da går det utover dere siden jeg bare må få det ut, liksom;)
I mitt første innlegg på denne bloggen skrev jeg om at vi hadde gjennomført et realfaglig talkshow for noen tusen 10.-klassinger, og at det hadde vært ganske vellykket. (Jeg kommer til å legge ut en filmet versjon av dette senere, men det er  bare ikke helt klart ennå.) I dag har vi fått "evaluering" av showet fra hele, hold dere fast, 7 lærere som gadd å svare...6 av dem var mer eller mindre negative:(

 

 

Nødvendig å bare være negativ?
Noen syntes vi snakket mye om sex ("Tror de at 10. klassinger må ha alt pakket inn i sex?") Nei, det tror jeg ikke, og derfor var ikke alt pakket inn i sex heller - men sex er jo en ganske viktig del dersom man snakker om evolusjonsbiologi, da, og nå var det jo faktisk sånn at en av paneldeltakerne var, og er, biolog - og Kjetil er dessuten kjempeflink! Ellers "tror" jeg at det meste, eller ihvertfall veldig mye, gjerne kan være litt pakket inn i sex, og det tror jeg er kult for 10. klassinger også:) Hva syns dere?
Desverre var "evalueringen" kun fra lærerne, og det statistiske grunnlaget er som nevnt kun syv stk, men det jeg vil understreke er at alle de 15-/16-åringene som var innom satt musestille og fulgte med, og flere kom ned til oss i panelet etterpå og spurte oss om ting vi hadde snakket om. Så da må jeg jo nesten spørre:
  Er 10.-klassinger blitt så veloppdragne og flinke nå at de (ja, alle) faktisk sitter helt musestille i 45 minutter sammenhengende selv om de syns det som foregår er skikkelig kjedelig/pinlig/uinteressant/faglig vanskelig (eller "pinelig" som en av lærerne skrev) ? Da har det virkelig skjedd noe med 10. klassinger siden jeg jobbet i ungdomsskolen for et par år siden, og det er jo isåfall helt fantastisk XD

Ellers har jeg skikkelig dilla på Miss Saigon om dagen:P Så denne er spesielt for alle musikalglade mammaer der ute:

 

Så, kjære alle sammen; poenget er at vi trenger ikke bare være negative vel, man kan jo komme med en tilbakemelding dersom man syns at noe var bra også - her tror jeg faktisk virkelig mange har noe å lære fra rosa- og mammabloggerne, for der er det mye positive tilbakemeldinger der!

 

Takk for at dere "lyttet", kjære lesere, dere er bare best, altså!!
 
Smaks!

-S

3 kommentarer til “Litt irritert, aka. føkk det å bare være så jævlig negativ da!

  1. Hanna

    Hei, dette var da leit! Kanskje dere kan legge inn et ord for at elevene selv får gitt tilbakemelding på vei ut neste gang? På en enkel måte, slik at alle gidder, for eksempel ved å krysse av på tre spørsmål på et lite kort eller noe?

    Svar
  2. Anonym

    Allerede de gamle grekerne hadde problemer med pedagoger med dysleksi. De syntes det var pineli.Og ja; Sex er nok en del av hverdagen for tiendeklassinger også. Så glem det, du er høyt hevet over sånne surmulere. Lykke til videre.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *