Hopp til innhold

Å nei :(

Hei alle søte lesere...
Nå satt jeg egentlig og jobbet på et "Hurra, jeg er så syyykt glad for jeg begynner å få noen første resulater som jeg kan jobbe på"-innlegg, men før jeg gjorde det ferdig så måtte jeg bare jobbe litt mer (fordi det er så gøy når det går fremover) og hva oppdager jeg plutselig: Jo, resultatene fra to heeelt forskjellige kjøringer (veldig veldig kort fortalt: den ene med 5% uran-235, den andre med 10% uran-235), var overraskende nok identiske...
Det betyr at jeg har gjort noe feil 🙁 Sitter og venter på flere kjøringer nå; som jeg gjetter på at kommer til å gi flere identiske resultater. Skikkelig demotiverende, altså!
På den positive siden fant jeg jo ihvertfall ut av det, pluss at det er noe i det at det er av feil man virkelig lærer... Men det er ikke noe morsomt, og man føler jo at man har kastet bort mange dagers jobbing 🙁
Forhåpentligvis klarer jeg å fikse feilen, og kan komme tilbake med bedre nyheter veldig snart...!
Håper dere har en bedre dag i dag enn det jeg har ihvertfall!
Klem <3


5 kommentarer til “Å nei :(

 1. Anonym

  Husk at for hver feil du gjør, er det minst 10 som lærer å ikke gjøre den feilen. Derfor er det viktig at du feiler iblandt...
  Du er bare super... Stå på, og ta feil med et smil. For det er feilene som gjør suksessen så enormt stor..

  Klem fra Per A

  Svar
 2. Sunniva

  Man lærer absolutt av sine feil, ja - og veldig fint hvis andre lærer noe av dem og 🙂
  Veldig sant at suksessen føles enda bedre når man har slitt litt for den...!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *