Hopp til innhold

Nominer Gunnar!

Gunnar Tjomlid står bak den fabelaktige bloggen unfiltered percetion , og nå vil jeg oppfordre alle til å hjelpe til å nominere ham til Folkets Favoritt i årets BloggAwards.
Som Gunnar selv sier:

Synes du mitt ansikt hører naturlig hjemme på denne siden sammen med Fotballfrue, Ida Wulff, Rachel Nordtømme, Kong Halvor, Thomas Moen, Ida Jackson, og åtte andre nominerte kandidater?(Klart du gjør.) Føler du bloggverden trenger mer fokus på skribenter med substans? (Klart du gjør.)Er du en vitenskaps-nerd, skeptiker, eller bare litt glad i bloggen min og føler den fortjener å løftes frem i lyset? (Klart du er.) Eller har du bare rett og slett lyst til å irritere Trine Grung? (Selvsagt har du det.)

Vel, gå inn på denne siden og fyll ut følgende informasjon:
Bloggadresse: http://tjomlid.com
Fornavn: Gunnar
Etternavn: Tjomlid

Selvsagt hadde det vært veldig gøy å få bli nomnert selv (nominer gjerne meg og 😉 ), men jeg anser  dessverre sjansene mine for å være noe mindre enn Gunnar sine, og da gjør jeg som Hilary Clinton før forrige presidentvalg og støtter opp om den kandidaten som har en mulighet for å vinne 😛

Ellers syns jeg også det er veldig kult at Vampus  er nominert 😀
Som takk for hjelpen får dere et hjerte av meg, koz og klemz, og ha en fin ettermiddag 🙂

3 kommentarer til “Nominer Gunnar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *