Hopp til innhold

I love nerds

Jeg er jo selverklært nerd, og derfor mååå jeg bare vise fram dagens outfit. Eller, ikke egentlig hele outfiten, men t-skjorten jeg har tatt på meg i dag:

Er det ikke bare nydelig med den søte pingvinen med briller, og teksten " I love nerds"? For jeg gjør jo selvsagt dét 😉
Resten av antrekket er ikke så mye å skryte av; ble et par jeans som sitter pent over rumpa, men de er for lave, det er et stort hull på kneet og lummene er litt rare - så disse må nok dra videre til de evige jeans-jaktmarker når jeg legger meg i dag. Så får jeg heller være på utkikk etter et pare nye, semilyse jeans som sitter pent på rumpa 😛
God kveld til alle herlige lesere!

4 kommentarer til “I love nerds

 1. Sunniva

  Takk takk <3
  Regner med du kjenner til siden thinkgeek.com? Der har de masse nerdete, både t-skjorter og alt mulig annet din indre nerd måtte begjære 😉

  Svar
 2. Anonym

  wooow! Dame + Tux, linux pingvinen!!??!
  Kjekt å sjå, men diverre sjeldan, sjeldan vare...

  linux <3

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *