Hopp til innhold

Vellykket helg

Hei fineste lesere!
Jeg har det dessverre litt travelt om dagen, så jeg stikker bare innom for å fortelle at KunnskapsTørst på lørdag gikk veldig bra. Dvs vi hadde det kjempegøy, og det var godt med mennesker på Last Train, ingen dro mens vi holdt på (hurra) og folk virket generelt fornøyd etterpå - så dette kommer vi til å gjemta; forhåpentligvis ikke altfor lenge etter sommeren. Jeg har dessverre ingen bilder fra selve arrangementet på lørdag, men jeg deler gjerne noen bilder av verdens beste Kjetil og Jonas, fra vi drev og forberedte oss på torsdag. Man kan jo bare spørre seg om Jonas og Kjetil egentlig er skilt ved fødselen...;)Jonas

Kjetil
- Sunniva <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *