Hopp til innhold

baaaaah

phonon, nuclear structure, degeneracy, photon, quantum, MeV, energy, isomerism, hodet, island of stability, liquid drop model, neutron,  Pauli, gamma, rotation, beta, vibration, fusion, evaporation, fission, shape, cyclotron, O, wave function, harmonic oscillator, Coulomb potential, mitt, ground state, rotational band, deformation, moment of inertia, collective structure, liquid drop, magic numbers, shell effects, fermi gas, barn, cross section, kjennes, parity, spin, skin thickness, Hf, eigenvalue,  spin-orbit splitting, intruder orbital, prolate, oblate, Er, decay, nucleus, rare earth, Ca, actinide, A, Z, N, fullt, giant resonance, super-heavy, valence space, Pb, matrix, quadrupole, excited state
Mitt fantastiske kunstverk - en prolat kjerne som roterer 😀

PS: Min favorittmedisiner, Charlotte, lo av meg fordi jeg ikke har tilegnet meg særlige lese/studie-skills i løpet av de 9 årene som har gått siden jeg begynte på Universitetet... 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *