Hopp til innhold

Filming med TEKNA :)

God kveld fine:)
Nå er det snart kvelden her; siden jeg måtte være hjemme med Alexandra i dag har jeg jo ikke fått jobbet noe (eller, det er i alle fall ganske minimalt), og jeg skal jo undervise klokken 09:15 i morgen, så for å få forberedt meg er jeg bare nødt til å være på Blindern klokken 7 i morgen tidlig *grøss*. Gjorde det for en ukes tid siden óg, og da var det kun jeg og én annen som gikk av T-banen...:P
Før jeg legger meg tenkte jeg bare å vise noen "behind the scenes"-bilder fra forrige torsdag, hvor jeg hadde noen folk fra TEKNA på besøk, som skulle lage en filmsnutt om hva jeg jobber med, og hvorfor det er gøy, og hvorfor det er viktig og sånn. Veldig gøy, og gleder meg masse til å se det ferdige resultatet 😀
Ble jo ikke de beste bildene, men selvopptatt som jeg er må jeg jo bare vise frem 😉

Ok, dette bildet tenkte jeg egentlig å droppe - men det er jo litt hysterisk, og jeg vil jo ikke bli en sånn rosablogger som bare viser retusjerte bilder av meg selv hvor jeg har vidåpne øyne og poutende lepper...derfor dette fantastiske bildet av CACTUS (detektorsystemet vårt), meg selv, og fotografen 😀

//Fotoshoot til informasjonsfilm for Tekna. Foto: Hanne Sparre-Enger, Mediamania/Tekna
2 kommentarer til “Filming med TEKNA :)

 1. hilde

  droppe det beste bildet?
  det bildet hvor rosablogger poserer sammen med avanserte detektorsystem er jo veldig bra, mye bedre enn poutende lepper. Poutende lepper er hur kjedelig som helst! :-))

  Svar
 2. Sunniva

  Hehe, men jeg ser jo helt fjern ut...men, altså, jeg tok det jo med, og jeg droppet å blurre ut meg og fotografen, og lot det være som det opprinnelig ble tatt 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *