Hopp til innhold

Nydelige Trondheim (bilderas)

Da er jeg ferdig med et døgn i Trondheim, og jeg må bare si; for en fantastisk nydelig by!
Skal sies at byen viste seg virkelig fra sin beste side i går, med deilig temperatur og sol/opphold hele dagen og kvelden. Dette kombinert med at det gikk veldig bra med "Nuclear energy - friend or foe?" på konferansen (fatter ikke at jeg ikke har hørt om International Student Energy Summit før - det er jo faktisk en skikkelig stor greie - med deltagere som Hans Blix, og Sunniva Rose 😛), gjorde vel at Trondheim fremsto som enda bedre, óg - fikk meg til og med til å nesten se helt bort i fra at jeg ikke har klart å få meg en skikkelig latte på den tiden jeg tilbrakte der oppe...altså, hva er greia med dét da?!?
Hans Blix er en meget imponerende mann!
Sunniva og gutta
Rosa-SunnivaRose klar for Trondheim etter at pliktene er over 🙂
På Gløshaugen fikk jeg beskjed om at nei, nå var det jo sommer, så da var jo kaffebaren stengt - men det var massemasse mennesker der, så det var jo rimelig idiotisk, egentlig. Før vi skulle på konsert i Nidarsdomen på kvelden gikk jeg litt tidligere på hotellet, siden jeg hadde lagt merke til at Dromedar kaffebar lå mellom hotellet og katedralen, og jeg har liksom skjønt (?) at Dromedar er the kaffebar  i Trondheim - men denne hadde selvsagt akkurat stengt i det jeg kom dit. Så ble det et siste forsøk på  flyplassen på Værnes - men der var det kun sånn ferdigkaffe på maskin ("latte", jada, men jeg vil ha en som lages der og da av en barista), og etter en litt for kort natt (les: for lite søvn) var jeg noe smådesperat etter en skikkelig kaffe, men måtte da til slutt nøye meg med en dårlig ferdigkaffe :/
Det ordnet seg heldigvis på Starbucks på Gardermoen <3 da; og i dag får ingen lov å si noe stygt om Starbucks, for de made my day 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *