Hopp til innhold

Happy birthday!

I dag er Realfagsbiblioteket 2 år 😀

I tillegg er det Pi-dagen, Einsteins bursdag, og Vilhelm Bjerknes' bursdag. Som om ikke alt dette var nok grunn til å feire så kommer som nevnt tidligere Simon Singh til Realfagsbiblioteket i dag (klokken 18:15 er det foredrag i Sophus Lies auditorium) - dessuten er det fredag, så det er mange grunner til å feire i dag.
Nå skal vi feire oss selv, med både litt godt å spise og litt godt å drikke 😉 Det blir dessverre ikke noe Simon Singh på meg i dag; men jeg skal ha en kos fredag med fineste Alexandra - vi skal lage pannekaker, og så kommer Lise og Therese på besøk, så jeg tror det blir en veldig fin fredag i Rose-slottet!

God helg alle søtes <3 <3 <3

Instamoments fra @uboslo <3

2 kommentarer til “Happy birthday!

  1. Sunniva

    Godt å høre pi-dagen ble feiret i kollektivet (ble det rund mat, eller mat med "pi" i seg, kanskje? 😉 )
    Husker du kommenterte at du ble inspirert til å starte blogg, men der og da hadde jeg ikke tid til å sjekke den ut, og glemte det dermed - så tusen takk for at du minnet meg på det nå! Har tatt en rask titt og bloggen din ser kjempefin ut; gleder meg til å lese litt nøyere ★♥★

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *