Hopp til innhold

Fysikerfrue

Hei hei strålende!
Livet/ferien går sin gang her på hytta, og jeg har bla tenkt en del på det å være rosablogger - altså,  jeg prøver jo så godt jeg kan, da, men vet jo at jeg ikke lykkes helt;  feks med alt for få postinger nå i ferien :/ Har  også tenkt litt på navnet mitt - jeg skjønner jo at toppen av lykke er å kunne definere seg ut i fra hva mannen din presterer, som feks dronningen av rosablogging, Fotballfrue, eller en av de aller nyeste,  Pilotfrue. Selv er jeg jo bare SunnivaRose...tenk om jeg istedetfor kunne blitt "Fysikerfrue - tidligere kjent som SunnivaRose - om kjernefysikk og forskning og sånn": fysikerfrue.no ★☆

Da er jeg selvsagt nødt til å treffe en annen fysiker,  og selv om ikke det et det aller mest usannsynlige i verden, så fins det jo ingen garantier her i livet - heldigvis er det mye mer man kan være en Fotballfrue, Pilotfrue eller Fysikerfrue, feks:

entomologelskerinne.no
hydrologhustru, no
veterinærviv.no
musikermuse.no
gamergroupie.no
kjemikerkjerring.no
sosiologsamboer.no
litteraturviterlivsledsager.no
gründergemalinne.no
etteretningsektefelle.no
fiskeforskerfrille.no
kvakksalverkone.no (hvis jeg feks skulle falle for en homøopat el. )
politikerprinsesse.no

Hvilken er din favoritt?
Lenge leve kjærligheten♥♥♥

5 kommentarer til “Fysikerfrue

  1. kaostroll

    Morsomme bloggnavn! Fysikerfrue har en viss klang, men spørsmålet er jo om det lar seg gjøre. Enn så lenge kunne du kanskje gå for frøkenfysikk (eller frkfysikk)? For i dagens samfunn er det vel strengt tatt ikke mannens yrke som definerer oss jenter?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *