Hopp til innhold

Happy birthday!

 

 

Gratulerer med dagen til bloggen som er hele tre år i dag 😀
Jeg sitter i skrivende stund på forelesning i MNKOM9000 - Science Communication; for å få med meg de gode forelesningene (TIPS: det er fullt mulig å gå på forelesningene - de er åpne), og for å være forberedt til i morgen, når jeg skal forelese om vitenskapsformidling på rosa bakgrunn. På forelesningen skal jeg liksom fortelle historien om bloggen - hvordan det startet, og hva det har blitt til, og litt om hvordan bloggen som startet som "en ting" nå rett og slett har blitt mye mer meg; spesielt det siste året har jeg delt mye følelser, og vært personlig (jeg har vel rett og slett bare mye følelser, kanskje 😛 ).
Så jeg blar meg bakover og ser på hvordan ting egentlig har utviklet seg; hva som har skjedd når, og hva det har ført til <3

3 år
1095 dager
643 innlegg
420 574 klikk

Litt gøy at det aller mest leste innlegget - som har blitt lest nesten 8000 ganger, faktisk er faglig:

 

-----------------------------------------------------------------

Jeg vet jo ikke hvor lenge jeg kommer til å holde på - men hvis jeg fremdeles blogger om kjernefysikk og forskning og sånn på om to år må jeg jo ha en skikkelig fest; så tiden vil vise.

Sier uansett som jeg sa for tre år siden:

"å forstå litt naturvitenskap er et samfunnsansvar, og vi redder dessverre ikke verden ved å skru av lyset - selv om det gir oss litt bedre samvittighet"

 

 

6 kommentarer til “Happy birthday!

 1. Jan Olav

  Jeg kom over bloggen din pga min hobbyinteresse for naturvitenskap. Det at du også blander inn det personlige, gir den bare en ekstra dimensjon. Håper du fortsetter å blogge!

  Svar
 2. Karin Magnusson

  Gratulerer med dagen til bloggen din og til deg! Jeg synes du er utrolig dyktig til å gjøre forskningen mer spennnende og levende, og ikke minst morsommere! Jeg tror at mange forskere ser opp til deg for måten du sjonglerer forskningen og det personlige på. Håper du fortsetter i mange år til!

  Jeg hopper vel litt etter Wirkola, men du har i alle fall inspirert meg, og sikkert mange andre til å starte en egen liten forskerblogg. Brenner litt for at vi må få ut det vi driver med, og jeg tror en blogg er et fint middel! Min har foreløbig overlevd 1 dag online med domenet sitt, som er http://www.forskerlivet.no . Planen er å blogge om min forskning på muskel- og skjelettsmerter og å "blande det ut" med litt trening og friluftsliv og meg selv, men får se om den også får oppleve treårsbursdag 🙂 Den er så ny så jeg ikke har lært meg å linke opp enda, men jeg skal linke opp din så snart jeg har fått litt bedre oversikt i websidebyggingen!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *