Hopp til innhold

Sunniva tipser: Åpen Dag på UiO

God tirsdag alle!
Det hender stadig vekk at jeg får spørsmål om utdannelsen min, fysikkstudiet, Universitetet i Oslo (UiO) - der jeg har tatt hele min utdannelse, og i dag er ansatt,  jobbmuligheter osv... Til alle de som har denne typen spørsmål kommer et kjempetips: på torsdag denne uken (torsdag 12. mars, altså) er det Åpen Dag på UiO!

Gå på miniforelesninger og informasjonsmøter, snakk med studenter og representanter for studieprogrammene. Få informasjon om opptak, undervisning, bolig og studentforeninger - og opplev stemningen på campus. Åpen dag passer for elever i 2. og 3. klasse og alle andre som er interessert. Velkommen!

Åpen Dag er for alle som lurer på å studere på UiO, og ikke bare de som lurer på fysikk og realfag - så om det er samfunnsvitenskap eller humanistiske fag du kunne tenke deg er dette også dagen for DEG 😀
Mitt hjerte banker dog ekstra mye for MatNat (realfag), og jeg har tidligere skrevet om 10 grunner til å velge matnat <3  (Bla. du får jobb og tjener godt, arbeidsgiver er veldig fornøyd med kandidater fra MatNat UiO og UiO er Norges beste universitet).
Hvis jeg skulle på Åpen Dag (eneste grunn til at jeg ikke skal dit i år er at jeg skal være to andre steder - egentlig samtidig - Lises disputas og workshop om forskningsformidling) ville jeg garantert ha dratt på foredraget 
Nerver, hjernen og teknologi: Forstå hjernen med programmering 
(Er det én ting jeg angrer på mtp valg jeg har gjort som student så er det at jeg har brukt alt for lite tid på å lære meg å programmere - så dra på dette foredraget og bli inspirert!)

Hele programmet til Åpen Dag kan du lese HER.

----------------------------------------------------

I skrivende stund sitter jeg ved gate 10 på Gardermoen og venter på at <3 SAS <3 skal fly meg oppover til Bergen. Der skal jeg snakke om Utradisjonelle Valg på Jentekvelden på Næringslivsdagene til BI-studentene. Gleder meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *