Hopp til innhold

Til alle med større eller mindre bekymringer (eksamen, kjærlighetssorg, masterinnspurt…)

 

 

Dette sa Lise til meg for flere år siden, og det er så utrolig sant, så jeg må bare dele det videre nå som kanskje mange er stresset med eksamen og å skrive ferdig master, eller andre stressende ting ♥

Må allikevel være ærlig å innrømme at jeg var på grensen til å bli irritert da noen sa dette til meg dagen før disputas. Jeg var så nervøs at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg – men det var jo sant også denne gangen; hadde det ikke gått bra (det gjorde det jo heldigvis), så ville det ha gått over, selv om jeg hadde skammet meg i antageligvis ganske lang tid…

Lykke til med hva nå enn det er du tenker at kanskje ikke er så greit!

 

4 kommentarer til “Til alle med større eller mindre bekymringer (eksamen, kjærlighetssorg, masterinnspurt…)

 1. Margit

  Haha. Dette stemmer ja. Men det er veldig lett å tenkje at: dette kjem aldri til å gå bra.
  Ein ting er sikkert. Oppgåveinnspurt er stressigt. Men om 14 dagar er det over. Puhhh.

  Svar
  1. Sunniva

   Oppgaveinnspurt er kjempeslitsomt, ja!
   Masse lykke til med de siste 14 dagene - snart er du ute på den andre siden <3

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *