Hopp til innhold

Uken som gikk

 

Jeg har skikkelig følelse av at denne uken slutter i morgen, på grunn av pinsne, men det er jo faktisk søndag og ukesslutt i dag. Under gir jeg derfor en liten oppsummering av uken som gikk:

 

akkurat nå: Anders er hjemme igjen, og i skrivende stund ligger han og sover (jeg tror han er jet lagged) ♥

Bildet er fra i går, tatt med selfie sticken, selvsagt. Anders demonstrerer en stor jet lagged-gjesp.

 

ukens formelhvor stor er en spesifikk atomkjerne? Det var ukens formel - HER.

ukens WTF: flat earth - no trolls. Altså, hva gir du meg, dette er en helt ekte gruppe på Facebook, med masse medlemmer...  Lurer oppriktig på hva som går galt i utdanningssystemet når man ender opp med folk som helt opprikitg tror at jorden er flat (og, ja, da, de har gjort sin egen research) - you can't make this shit up!?!

Jepp, her ser dere forklaringen på hvorfor regnbuen er en bue; fordi jorden er flat...

 

ukens innkjøp: rosa joggedress fra Cubus ♥ Syns liksom den er ganske fin, eller, i alle fall så fin som en joggedress kan bli, da...tror kanskje den blir reiseantrekket når Alexandra og jeg skal avgårde på USA-eventyr.

Selfie sticken deler vel forresten innkjøpsførsteplassen med joggedressen 🙂

Ekte #nomakeup - det er vel OK når man skal vise frem en joggedress, er det ikke? 😉

 

uken serie: som forrige uke så er det 13 reasons why jeg har sett på denne uken også, og jeg ble ferdig med siste episode i går. Alt i alt så er det definitivt en serie som fikk meg til å tenke, og jeg liker veldig godt at den på ingen måte er sort/hvitt. Jeg liker hvordan de fremstiller at mobbing kan være en sum av mange forholdsvis små ting, der hver og en av disse tingene/personene som gjør noe, ikke i seg selv såååå ille (det er definitivt forskjellig grad av hvor ille de tingene som skjer med Hannah er, selvsagt). Jeg likte ikke slutten. Den fikk meg til å sitte igjen med litt av samme følelsen som da jeg så Nobel: eeeeh, gikk de tom for penger sånn skikkelig brått, eller...?

ukens bok: ledelse i utdanningsmiljøer (ja, jeg oversatte tittelen til norsk - den er skrevet på dansk). Jeg tilbrakte de tre første dagene denne uken på Soria Moria, og UiO sitt utdanningsledelsesprogram (jeg kommer mer tilbake til dette etterhvert, men det er noen ting jeg vil skal ha falt helt på plass først...). Det var veldig spennende, slitsomt, og intenst, og summen av alt er at jeg gleder meg (og gruer meg liiiitt) til neste samling i september. På samlingen fikk jeg boken jeg viser frem på bildet under; som jeg innrømmer at jeg ikke har begynt å lese ennå (det var absolutt NULL tid til lesing på kurset, og når jeg kom hjem igjen hadde jeg nok av andre ting å ta igjen, somjeg ikke hadde fått gjort de tre dagene jeg var på kurst #typisk), men det tror jeg jeg skal endre allerede i dag. Veldig spent på å lese og lære mer om temaet!

 

ukens følelse: optimisme. Etter de tre første dagene denne uken var jeg helt død, men jeg kom hjem med masse pågangsmot og optimisme. Det føles bra, og nå har jeg litt mer av en plan...!

ukens crave: TYGGEGUMMI!!! Jeg dro avgårde på seminar uten å ha med tyggegummi, og oppe på Soria Moria var de tomme; det er TRE HELE DAGER UTEN TYGGEGUMMI, JEG TRODDE JEG SKULLE BLI GAAAAAL (ja, jeg er litt avhengig, og jeg ble ikke mindre avhengig av tre dager cold turkey). Første jeg gjorde (etter å ha sovet to timer) da jeg kom hjem igjen var å gå og kjøpe en 5-pack 🙂

ukens antrekk: buksedress fra random butikk i Cannes. Husker ikke nøyaktig hva den kostet - lurer på rundt 30 euro, eller noe - for jeg endte opp med å kjøpe den i marinblått og babyrosa, i tillegg til den sorte. Den funker til sååå mange anledninger (den rosa ble feks årets/fjorårets nyttårsaftenantrekk, mens de to mørke er hyppig brukt i foredrags- og konferansesammenheng):

På bildet over har jeg på meg gåskoene mine, og ikke foredragsskoene mine, bare så dét er sagt, altså 😉

Antrekksanledningen var at jeg holdt foredrag for rådgivere i VGS i Asker og Bærum.

ukens opptur: da Anders omsider kom hjem, ca 5 timer forsinket, natt til lørdag

ukens nedtur og dårlige samvittighet: intensiteten på ledleseskurset tok meg litt på senga, og jeg fikk ikke skrevet ferdig teksten min for Tidsskrift for den Norske Legeforening. DET skal jeg gjøre noe med i morgen!

gleder meg til i uken som kommer: på torsdag skal jeg doktorkreeres, og da får jeg diplom. Jeg vet noen er litt sånn nei, det diplomet skal bare stå i diplomrøret sitt inne i et skap, men jeg er søren så stolt, og det diplomet skal f***n meg opp på veggen! Om et drøyt år skal Anders sitt diplom opp ved siden av (eventuelt under ♥ )

 

Ellers kan jeg nevne at jeg har fått meg en ny stalker (amerikansk dude som sender meg ca en million meldinger, og linker til ting om stråling og kjernekraft). Enn så lenge syns jeg det er ganske underholdende å se hvor lenge enkelte kan fortsette å sende interesserte meldinger kun ved å få responsen "hi" en sjelden gang (altså når et "hi" er passende - jeg tar ingen kontakt med ham)...

Ønsker alle en deilig fridag i morgen, og en strålende (i både overført og direkte betydning) uke ♥

 

1 kommentar til “Uken som gikk

  1. Thomas

    Du får si ifra når han reiser da?spennende med den sticken du har kjøpt den passet til den Rosa joggedressen, tror du er en av tre som kan bære rosa så godt!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *