Hopp til innhold

Uken som gikk

Goood mandag ♥ Det ble ingen ukesoppsummering i går, men det går jo egentlig helt fint å oppsummere forrige uke i dag også – så da gjør jeg bare det:

 

akkurat nå: jeg sitter og skriver dette på Quality Expo Hotel på Fornebu, der jeg er i dag og i morgen, fordi jeg har blitt plukket ut (som en av hundre, av fjorten hundre som ble nominert) for å finne kjerneelementene i naturfaget. Vi skal altså (prøve å) finne selve essensen i hva man liksom skal lære i naturfaget, og finne ut av hva vi mener burde være prioriteringene i naturfaget. Spennende, og utfordrende!

 

ukens nedtur: da jeg sa at Anders og jeg skulle ha Facebook Live, og det ikke ble noe av fordi Anders var super-jetlagged :/ Hater det. Jeg krysser fingrene for at vi får det til denne uken. Altså, det må vi jo bare...! På den positive siden har jeg fått flere fine kommentarer på snap denne uken (det er bare å følge meg, på sunnivarose), så vi har mer innhold å fylle livesendingen vår med.

ukens formel: denne uken var det formelen for halveringstid, eller eksponensielt henfall (hver gang du hører om et eller annet eksponensielt så er det dette).

ukens følelse: stolt/fornøyd/glad - en blanding av alle disse, egentlig. Uken som gikk dreide seg jo i stor grad om doktorkreeringen, og det påvirket meg mye mer enn jeg egentlig trodde det skulle gjøre (på en veldig positiv måte, altså!)

ukens tanke: når vi (Anders og jeg, altså) krangler og jeg går over i ren følelsesmodus (oh, yes, jeg er et SKIKKELIG følelsesmenneske - det er det visst en del som ikke skjønner/tror), og Anders blir enda mye mer rasjonell enn han pleier, og glemmer at følelser ikke alltid kan rasjonaliseres bort. Eneste utgang er hikstegråt og snørr, og så blir alt bra igjen. Vi har dustete krangler om dusteting, og det skjer heldigvis sjelden ♥

 

ukens outfit/innkjøp: ukens outfit er også ukens innkjøp, og det er selvsagt den røde powerkjolen jeg hadde på meg på doktorkreeringen, sammen med den sorte lakk-vesken:

Jeg vet dette ikke er det beste bildet ever av hvordan antrekket egentlig ble, men jeg syns bildet er så innmari fint, og det catcher liksom hele følelsen jeg hadde ♥

 

ukens irritasjonsmoment: det har faktisk ikke vært noen tydelig irritasjon eller WTF - det var bare en fin uke der det skjedde masse (doktorkreering, PhD-Day, og utdrikningslag, blant andre)

ukens opptur: dette blir jo bare å gjenta meg selv, men det å gå opp å få doktordiplom av rektor er definitivt ukens opptur.

ukens serie: house of cards; jeg er ekstremt skeptisk, etter å ha sett de 6 første episodene...jeg skjønner liksom ingenting, men gir nok ikke opp før jeg har sett ferdig hele serien, og jeg har fremedeles håp 🙂

ukens bok: nei, ingen bok, egentlig, men ukens lesestoff er rett og slett Stortingsmelding 28 (haha, jeg vet) – det må til med arbeidet med naturfagene og disse kjerneelementene, og det er spennende å se hvordan politikk og avgjørelser i samfunnet formes (og til og med få lov til å være en del av det).

ellers: de to siste ukene har jeg klaget over teksten jeg skulle skrive for Tidsskrift for den Norske Legeforening, og nå er den endelig er den ferdig. Jeg sender den fra meg i morgen. Yes!


Gleder meg til i uken som kommer: det er så mye...jeg er spent på dette med kjerneelementer, jeg gleder meg veldig til sommerfest hos Sverre - det er seriøst ÅRETS grillfest, med grilling av hel gris og alt mulig, og Sebastians navnefest på søndag, pluss at vi skal møte Joachim og Lise søndag kveld. ♥

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *