Hopp til innhold

Uken som gikk

Uken som gikk kan egentlig mest oppsummeres i ordet travel...

ukens følelse: busyness. Det har vært litt crazy - fra naturfagskjerneelementsamling med utdanningsdirektoratet, til champagnemesse i Konserthuset (anbefales!) sammen med gode Tom André og Katarina, besøk av Vibeke, brainstorming av tale til bryllup helgen som kommer, impulsiv deltagelse på den uoffisielle bachelorseremonien, kombinert med impulsiv Facebook Live (kjempelei meg for at det ble så tullete med hvordan jeg holdt kameraet - jeg tror jeg har lært til neste gang, da!), så var det Årets Sommerfest hos Sverre på lørdag, med helgrillet villsvin, og til slutt var det både navnefest og besøk av Lise og Joachim på søndag. Dere vet, når alt bare er gøy, og man vil være med på alt, og setter nærmest himmel og jord i bevegelse for å få det til, men så blir man jo egentlig litt sliten - når det ikke er en eneste dag der man bare er hjemme til et greit tidspunkt, og egentlig ikke har noe annet å gjøre enn å se en serie, prate sammen, og til og med kanskje "kjede seg" litt. (Kanskje greit at ferien er rett rundt hjørnet...?)

ukens nedturjeg har ingen "ukens opptur" denne uken, for det blir egentlig helt umulig å plukke ut én, spesifikk ting - hele uken har i stor grad vært en opptur. Ukens nedtur, derimot, var helt klart da jeg fikk migrene under dag to på naturfagskjerneelement-samling - ikke gøy!

ukens outfitdet antrekket jeg ble mest fornøyd med var nok det jeg hadde på meg da champagnemessen: High waste jeans kombinert med orange topp og orange hæler - følte liksom det funket bra 🙂

ukens formel: var arealet av et kuleskall, eller overflaten av en kule

Ukens formel – kuleoverflate

ukens serie: nei, denne uken har det ikke vært tid til noe serie, det eneste vi har sett på var to episoder av Friends, mens vi (eller i alle fall jeg) satt og var ganske småklein i sengen søndag formiddag, og gruet meg til jeg måtte stå opp og komme meg ut og ordne ting. Det burde jo strengt tatt vært House of Cards siden vi reiser til Washington D.C. om en uke (iiik!), men vi står på stedet hvil der - det vil si episode 7. Har hørt at det er ca akkurat rundt der vi er at denne sesongen begynner å ta av, så jeg får gi den en sjanse til, selv om jeg syns den siste sesongen så langt har litt sånn meh.


Det er en annen følelse som også har meldt seg i uken som gikk, forresten, og det er den fantastiske følelsen av sommer ♥

gleder meg til i uken som kommer (eh, er i gang nå): bli ferdig med alle de tingene jeg MÅ gjøre før det er ferie, siden dette er den siste jobbuken før ferie og USA-tur, og bryllupet til Øyvind og Torill ♥ Ellers SKAL jeg skrive en ny tekst for Dagbladet (lite spørsmål om når jeg skal få til å gjennomføre det - kan man droppe å sove, feks...?), for nå er det lenge siden sist, og jeg har mye på hjertet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *