Hopp til innhold

Sommeren 2017 – en oppsummering i bilder

Hei alle, tenk at det er mer enn en måned siden forrige oppdatering...! Så lenge har jeg aldri vær borte fra bloggen før, og det var vel egentlig ikke planen heller - men det ble sånn, for jeg har trengt å bare være mer eller mindre avlogget 🙂 Denne sommeren har jeg kun svart på det aller mest nødvendige av mail, jeg har delt noen bilder på Facebook (min private side), og ellers har det vært dødt. Det var faktisk så "ille" at fine Vibeke begynte å sende meg frenetiske sms'er med spørsmål om det gikk bra med meg - du er veldig søt og god, da, Vibeke ♥♥

For å "komme i gang igjen" nå når sommeren (i alle fall sommerferien) går mot slutten tenkte jeg det passet fint med et lite bilderas fra en veldig fin sommerferie.

Washington D.C.

Mandag den 26. juni satte Alexandra og jeg nesen mot USA og Washington D.C., der Anders da befant seg.

Alexandra og mor er klare(!) for en ganske lang reise sammen; Gardermoen klokken litt før 6 på morgenen.

Selv om alt av reise og tidssoner gikk over all min forventning, så merket vi nok litt til at det var deilig å ta ting veldig med ro den første delen av ferien vår, da vi var i D.C. Som vakkert illustrert av både Alexandra og Anders over her ♥

New York, New York

Etter fem dager i D.C. gikk turen vår videre til New York - som jeg kanskje må innrømme at var det jeg gledet meg mest til. Vi bodde rett nedenfor World Trade Center, og fikk rom i 50. etasje(!). Det var kanskje litt høyere enn jeg føler meg 100% komfortabel med, men ikke verre enn at jeg "holdt ut" - utsikten var jo upåklagelig.

Å gå ned fra 50. etasje med barn, i greit tempo, men ikke i skynde seg-tempo, tar 11 minutter og 15 sekunder...

Første kvelden vår ruslet vi ned til Battery Park, heeelt på spissen av Manhattan, og spiste is, drakk et glass vin, og tittet ut på Frihetsstatuen. Man blir jo helt sånn iiiik når man (les: jeg) ikke har vært i New York før, og så ser disse kjente symbolene.

Jeg hadde selvsagt ikke fått med meg at de har bygget et nytt World Trade Center, men det har de altså - på samme tomt som der de gamle lå, men ikke på nøyaktig samme sted. I "sporene" der de to tårnene står er det nå to enorme fontener (like store som grunnflaten til hvert av tårnene):

På Intrepid-museet måtte selvsagt Alexandra og jeg teste romkapselen - som FAKTISK HAR VÆRT I VERDENSROMMET. Omg, det syns jeg er gøy #nerd.

Hytta

Hjemturen gikk også helt utmerket (det er tydeligvis ingen reisemessige praktiske grunner til at vi ikke kan reise langt av gårde med Alexandra igjen. Økonomisk er noe litt annet...;) ), og etter noen dager sammen med Anders og Charlotte dro vi på hytta på Hvaler. Det er bare så utrolig paradis ♥

Alexnadra kjører båt for første gang.

Dette er det vakreste bildet av Anders og meg. Ever - haha. (Ekte hytteantrukket, da...man tager hva man haver 🙂 )

...og så bar det hjem til Oslo igjen, og her har jeg vært i 2 uker nå (ja, jeg skriver og mener "jeg"; Alexandra er i Finland hos familie nå, og Anders har dratt til USA igjen - burde jeg begynne å ta denne reisingen som et hint...? 😛 ). Det har vært deilig å bare ta det ganske med ro her hjemme, og ikke skulle noe spesielt i det hele tatt; bare tenke og gjøre litt enkel planlegging mot semesterstart. For det blir ikke spesielt rolig når alle studentene kommer tilbake på Blindern den 14. august.

Ellers er vi litt i leilighetsbyttemodus nå. Vi har kanskje funnet det som i skrivende stund er drømmeleiligheten, men vi får se hvordan det går. Markedet har visst (liksom) hatt en liten dip, men da jeg var på visninger på søndag så var det minst 30 stykker på visningene jeg var på, på den tiden jeg var der. Det virker fremdeles ganske hot, spør du meg...dog syns jeg ikke du skal spørre meg om boligmarkedet, da, på samme måte som jeg ikke syns du skal spørre den "klarsynte" om helsen din 😉

 

Er det noe mer å si om sommeren 2017 da, mon tro?

Jo! Jeg har fått jobb, men det vil jeg fortelle mer om i morgen ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *