Hopp til innhold

Hvem skal ut?

Ny uke, ny start, og nye muligheter! Denne uken starter semesteret for alvor, med forelesninger og annen undervisning, så, ja, nye muligheter er vel absolutt veldig riktig å si, eller hva? 🙂

Vi som jobber på Universitetet er ganske (jeg bare tuller - vi er VELDIG) opptatt av at vi skal være best på forskning, men vi skal også gi den beste undervisningen til studentene våre; så forrige uke varmet vi opp før undervisningsstart og alle som på en eller annen måte underviser møttes, og vi hørte på foredrag og hadde oppgaver og diskuterte. På samlingen fikk vi blant annet denne Hvem skal ut-oppgaven under her. Jeg syns den var søt og morsom og lurer veldig på hvordan de fine leserne mine vil argumentere i denne oppgaven...

Alle som har sett Nytt på Nytt (og hvem har vel aldri sett Nytt på Nytt…? 😉 ) kjenner oppgaven; enkelt og greit, hvem av de fire  under her skal ut:

Jeg vil ikke avsløre hvilken konklusjon jeg selv hoppet til, men det kan jeg ta i et eget innlegg. Jeg kan også lett argumentere for at de tre andre som jeg ikke opprinnelig valgte også kan "gå ut".

Så hvem skal ut? Kjør debatt ♥

 

3 kommentarer til “Hvem skal ut?

 1. Caspar William Bruenech

  Sol, vind og kjerne er fine energikilder, unntatt olje som ødelegger våre fine naturbilder!

  Svar
 2. Tom V.

  Jeg skal snart ut med søpla. Teller det?
  Men fra alvor til spøk, fase ut oljeindustrien er det mest kompliserte. Det meste vi bruker i det dagligdagse er jo oljebasert. Til og med PC'n eller telefonen man bruker til internet. Hva er f.eks plast laget av?!
  Olje er mer enn energi, man kan snakke alt man vil om alternative energikilder, men per dags dato er det ikke noen fullgode alternativer til andre ting som er oljebasert.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *