Hopp til innhold

Roseslottet dør. Lenge leve Roseslottet!

Her går det i ett om dagen. Siden jeg flyttet inn i den bittelille 35 kvadratmeter store leiligheten jeg leide på Skøyen, der Alexandra og jeg delte et soverom det bare akkurat var plass til en 80 cm bred madrass for meg og den minste typen juniorseng jeg kunne finne til henne, og kjøkkenet besto av en liten vask og to kokeplater, har vi (Alexandra og jeg) kalt leiligheten vår for Roseslottet. Vi måtte liksom snakke det litt opp da vi ikke akkurat hadde den fresheste leiligheten i byen... Men navnet tok vi med oss fra Skøyen til Bjølsen og Brochmanns gate, og nå skal vi ta det med oss videre igjen:

Tiden flyr (klisjé, men veldig sant), og det har allerede gått to uker siden Anders og jeg kjøpte oss vår første leilighet sammen ♥ Jeg har faktisk ikke fått fortalt dette her på bloggen ennå, for dagene går så i ett med å gjøre klar gamle Roseslottet for visning, salg og flytting, møter i banken, pluss alle vanlige ting, selvsagt, men vi har altså kjøpt oss en leilighet vi gleder oss veldig til å flytte inn i!

 

Vi har pakket sååå mange esker med ting, fylt en lagerboks (sånn mobilt lager), og snart fylt opp begge bodene våre. Man skjønner liksom aldri hvor mye man faktisk har før man skal flytte og pakke med seg alle tingene sine; jeg tror virkelig aldri noen har tenkt, når de skal flytte, at nei, jeg hadde visst mye mindre enn jeg tenkte meg, jeg...


I dag har jeg blant annet holdt første forelesning i nukleær teknologi, og det var veldig gøy og litt spennende (det er jo ikke det samme å undervise som å holde foredrag - poenget her er jo ikke at jeg skal "skinne" men at studentene skal forstå og lære, og da er det jo ikke jeg som dytter ting inn i hodet på dem...). Vi dro hjem ganske tidlig i dag for å pakke flere esker, og flytte flere møbler ned i bod og opp i bod, og for å gjøre klart for maler-Klaus som kommer tidlig i morgen tidlig, for å fikse en gammel skade på kjøkkenet, og å male tak. Dessuten kommer takstmannen innom i morgen ettermiddag... Akkurat nå er det vel lov å ikke ha de aller lengste jobbedager, når vi har plutselig (vi hadde egentlig gitt opp å få noen leilighet nå i høst, og den vi endte opp med å kjøpe var et slags "siste forsøk", som vi egentlig ikke hadde noen tro på) en leilighet som skal strippes og klargjøres for salg, og den fantastiske utsikten kan derfor om veldig kort tid bli DIN 😉 Målet er at Brochmanns gate 7 kommer ut for salg neste helg.

 

Jeg begynner nesten å gråte når jeg tenker på at jeg ikke skal få starte hver eneste dag med en av Oslos beste utsikter lenger, men jeg vet jo at dette definitivt er for det beste - jeg har (MYE) mer enn én gang ila de siste to årene sagt at vi har for liten plass. Vårt nye sted er mye større (hurra, vi får eget soverom 😀 ), men det er ingen utsikt lenger :/


Forresten, nå er høstsemesteret kommet skikkelig i gang, og det er på tide at jeg kanskje forteller litt mer om hva jeg faktisk driver med om dagen - sånn jobbmessig, altså. Jeg har tross alt fått meg min "første" jobb... Det blir selvsagt ikke i kveld, men veldig rett rundt hjørnet, eller hva?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *