Hopp til innhold

this day

Hei dere, jeg er bare en rask tur innom for å si at Formelfredag kommer i morgen 🙂 Jeg vet nøyaktig hva jeg skal dele med dere denne gangen, men dagen i dag gikk myyye fortere enn jeg hadde håpet/trodd (naiviteten og håpet lenge leve): Det har vært en lang (og veldig hyggelig!) samtale med Ilan, om arbeidsmiljø og hvordan man skal lage et godt læringsmiljø (du kan liksom ha en foreleser som er en så god forsker du bare vil, men hvis man ikke føler seg trygg blir det fryktelig vanskelig å faktisk få til noe særlig læring), så var kunnskapsministeren på besøk for å se hva vi gjør med programmering, både i biologi (UiO er eneste(?) universitetet i verden som får biologistudentene til å programmere fra første semester ) og fysikk, og nå er det fakultetets årsfest på programmet. Det er filmfest/Oskaraften som er årets tema, og heldigvis ble ballkjolen min klar på rens i dag, for jeg skal være konfransier gjennom kvelden - og da vil jeg jo helst se litt bra ut.

Konklusjonen er: Jeg får ikke skrevet ferdig Formelfredag i dag, morgendagen er perfekt for skriving ♥

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *