Hopp til innhold

Ting jeg ikke kan bruke tid på

Ukens første dag, på en måte, siden mandagen og tirsdagen ble tilbrakt på kurs, og dermed litt ekstra å "ta igjen", siden uken blir to dager kortere. I dag tok jeg meg selv i å tenke på tre ting jeg ikke kan/vil bruke mye tid på, som jeg har blitt flinkere på enn jeg var, men som jeg helt klart kan bli enda flinkere på:

  1. sitatsjekk. Det hender jo med jevne mellomrom at jeg på et eller annet vis intervjues. Når man snakker med andre så vil det alltid være ting som ikke kommer helt klart frem slik du tenkte det. Dette er ikke så farlig! Så lenge det ikke er noen direkte feil så er det bare å sende avgårde et "ok" til journalisten - ikke kast bort hverken egen eller journalistens tid.
  2. hva folk syns. Hvis man skal prøve å please alle hele tiden så går det dårlig. Det fins feks de som mener jeg ikke er en "riktig" feminist fordi jeg spiller på/er så rosa. Jaja, sånn er det bare, og jeg er sånn jeg er. Ferdig med det, move on.
  3. skrive mail. Denne har jeg brukt (alt for) mye tid på; å skulle forfatte en mail helt perfekt, men folk sitter faktisk ikke å tenker nei men, guuud, for en fantastisk mail...short and sweet and straight to the point, og få det unna, istdetfor å vente fordi du ikke har tid til å skrive den perfekte mailen akkurat nå. Mail er mail, ikke stor litteratur, og det blir aldri "perfekt" - bruk heller tiden på å skrive den interessante teksten du aldri får tid til å jobbe på fordi fokuset ditt er på fine mailer.

Jeg kan vel egentlig oppsummere denne minilisten i et just do it!, og det skal jeg sannelig bli enda flinkere til fremover - jeg har ikke tid til å gå rundt og vente på hvem vet hva. Det blir for dumt, så bare gjør det 🙂


Ellers kom vi akkurat inn døren nå; siden Anders reiser vekk for en måned igjen nå på lørdag tok vi en liten tur ut for litt mat og en flaske Crémant. Turen gikk til Astral, som jo ligger inne på området der vi bor, og det svarte virkelig til forventningene - deilig mat, og mye for pengene 🙂

sååå pen er jeg (og sååå flink er jeg til å lage trutmunn og generelt pose) når jeg kommer hjem fra en liten date med Ande-mannen...

...men sååå oppgitt blir jeg over reklamen

dette(!) er grunnen til at man skal ha "nei takk til reklame" på postkassen - jeg tror kansje vi må skaffe oss et sånt klistremerke ASAP. Altså, uten klistremerke kan vi jo like gjerne legge til "Tredreperen" på navnene våre; Anders Hafreager Tredreperen og Sunniva Rose Tredreperen.

1 kommentar til “Ting jeg ikke kan bruke tid på

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *