Hopp til innhold

and then he went to LA again…

 

Så var tiden kommet for Anders å sette seg på flyet og dra langt vestover igjen. LA neste, og der skal han være en hel måned. Jeg er ikke noe glad i det - kjenner jeg er blitt "avhengig" av å være sammen med ham, så det er trist og rart når han er borte :/ Også kjennes det selvsagt litt "urettferdig" at han reiser bort fra årets aller kjipeste måned, og bare er i varme California istdetfor.

Jaja, han skal jobbe mye, da - det er vel en slags "trøst" 😛

Han reiste i går, og heldigvis dro ikke flyet før på ettermiddagen, så vi fikk en avslappende og fin morgen sammen. Og så ble jeg rett og slett med og tok trikken ned til Oslo S. og Flytoget, og det var veldig fint ♥

Det ble trøsteshopping etter å ha sett toget kjøre avgårde - av veldig fornuftige ting, altså! Det ble et par klassiske skinn-boots (?), som jeg vet jeg kommer til å bruke veldig mye, som jeg har ønsket meg lenge. Og en ullgenser. Jeg har nylig "oppdaget" at jeg bare må bite i det sure eplet og bruke ullgensere nå når det er høst, og etterhvert vinter. Heldigvis er det ganske mye fint i butikkene nå, så det kunne ha vært værre 😉 Fikk også ordnet med noen ting til Alexandra, og sendte selvsagt noen bilder til Anders for å vise hva jeg hadde shoppet. Min måte å si ha det bra på - haha. (Nei, da, det ble både hjerter og elsker deg etter disse bildene.)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *