Hopp til innhold

En kort update

Dagen i dag har hovedsakelig blitt brukt til to ting:

Forberede foredraget til Bergmannskonferansen ("Er thorium den nye oljen?"), og lese og forberede boksamtalen jeg skal ha med Henrik Svensen på mandag. Han har skrevet en bok som heter "Stein på stein", som handler om den største masseutryddelsen i jordens historie (som vi kjenner til i alle fall), som skjedde for 252 millioner år siden, der mer enn 90% av alle arter ble utryddet. Sånn som jeg forstår det så var det på grunn av denne store utryddelsen av arter, at pattedyret, og dermed vi, kunne vokse oss store og sterke... I tillegg handler boken om livet som forsker, og jeg må jo innrømme at det virker som om feltarbeidet til geologer er en deeel mer actionfylt enn det labarbeidet vi vanligvsi gjør (oi, her i bakken var det visst plutselig 800 grader, liksom 😛 ). Veldig spent på å snakke med Henrik både om det faglige i boken, og forskning generelt (hvorfor skal man i det hele tatt gidde å fortsette etter doktorgrad?) - i tillegg har jeg lyst til å snakke med ham om hvorfor han skrev denne boken, og forskningsformidling.

Spent på hvordan det blir, for den boksamtalen er vel den største jokeren av det jeg skal gjøre denne måneden. Den nest største jokeren var samtalen med Ingeborg Senneset, om hva forskere kan lære av influensere, som jeg hadde i går, sammen med Julie. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg var ganske nervøs før denne - heldigvis gikk det bra (tror jeg 🙂 )


Nå har Alexandra kommet til oss, og hun har vært på trening, og jeg har vært på trening (genialt når jeg kan trene på samme sted som henne, på samme tid), og nå er det spise-, slappe av-, og finpusse litt på fredagens foredrag-tid.

Håper uken din så langt har vært fin! Tenk at nå er det faktisk vår, dere ♥

2 kommentarer til “En kort update

    1. Sunniva

      Haha, jeg tror kanskje ikke det...:P Nå er jeg heller ikke en sånn som har bestemt hva eventuelle fremtidige barn skal hete, da 🙂

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *