Hopp til innhold

Øøøøøø…?

En helt fantastisk langhelg er over, og en ny, kort uke er i gang. Kalenderen min ser forsåvidt relativt åpen ut, men det er en del litt større ting som skal jobbes med: Jeg har er tre kronikker som skal skrives, som mer eller mindre må gjøres ferdig denne uken (det er ikke direkte deadlines, men det er liksom nå det er aktuelt å skrive dem), og så er det på tide og komme skikkelig i gang med forberedelser til foredraget om Ellen Gleditsch - jeg begynte å lese litt i dag, og jeg ser at det i den forbindelse (Ellen og hennes forskning, altså) er helt på sin plass med et eget innlegg om radium 😀 Det kommer i løpet av uken! Etter en samtale i helgen forstår jeg også at jeg må ha et lite ekstrainnlegg om absolutte og relative tall, og dessuten har jeg lyst til å dele noen tanker rundt bryllup (ikke i kombinasjon med absolutte og relative tall, eller radium 😉 )

En såpass fleksibel kalender passer meg helt utmerket, med tanke på kombinasjonen: Dette været + nye utemøbler på balkongen (fra IKEA; jeg er superfornøyd, og kan absolutt anbefale!) ♥ Jeg skal forsåvidt på Blidern også, da; jeg er ikke ferdig der før 1. juni. Rart, trist og inmari greit på samme tid.


Helt fleksibel er forresten denne uken ikke: I dag har jeg vært på (enda) et veldig spennende møte med (blant andre) Silvija Seres, og jeg GLEDER meg til å dele hva vi holder på med, om litt!

 

...og hun bare Øøøøøøø....

...og jeg bare #dobbelhake! Jeg må visst jobbe litt med akkurat den posen der.

 


Håper du har like deilig vær der du er, og at du ikke er alt for stuck inne, men kan få nyte litt også - selv om du kanskje må jobbe. Selv har jeg oppdaget at balkongen vår er ca HELT PERFEKT å jobbe på - måtte dette været vare til oktober ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *