Hopp til innhold

The shoes!

Nå kan jeg sette en check bak mann, brudepiker og brudesvenn, kjoler til brudepikene, forlovere til meg, forlover til Anders, toastmaster, og SKO. På lørdag dro Lise og jeg på jakt etter brudesko, og vi lyktes! Lise har liksom blitt sko-shoppingparteneren min: Det var sammen med henne jeg kjøpte disputasskoene mine, og nå foreslo hun at vi skulle dra på shopping sammen igjen, og det var jeg jo rett og slett veldig positiv til.

Jeg har skrevet tidligere at jeg ville ha ordentlig rosa sko, og dét fant jeg, og det kjøpte jeg. Tanken er at jeg bruker disse skoene (selvsagt), at brudebuketten er i samme farge - jeg ser for meg forskjellige blomster, men alle i samme farge (dessverre ikke peoner, siden vi gifter oss om vinteren) - og at Anders har sokker i samme farge. Det tror jeg kan bli veldig kult ♥

Da jeg skulle disputere var det et par klassiske, sorte Louboutins som sto øverst på ønskelisten. Denne gangen var det altså farge som var det viktigste kriteriet - i tillegg til fasong og hæl og litt sånn, men mer åpne for merke, altså 😉

Det ble et par Gianvito Rossi - et merke som ikke var kjent for meg fra før. Ikke at det betyr noe som helst, for de er nettopp det jeg var på utkikk etter; akkurat den fasongen, og ikke minst hælen som jeg er veldig glad i, og dessuten satt de perfekt på foten. Det ble ti cm stiletter, denne gangen også (jeg har jo vært 100% fornøyd med disputas-Louboutinsene).

De er HELT PERFEKTE, og det kommer til å bli VELDIG vanskelig å bare la de ligge til februar før jeg kan bruke dem. Men det skal jeg selvsagt gjennomføre, altså ♥

Jeg gleder meg enormt til å bruke disse på den store dagen, men jeg gleder meg nesten like mye til den gode følelsen jeg vet jeg får når jeg svipper på meg disse skoene senere, når jeg feks skal holde foredrag. Det er sånn jeg har det med disputasskoene, og sånn skal det bli med brudeskoene 🙂


Så en liten innrømmelse på en mandag kveld - også kjent som "den første dagen i min første fulle uke som frilans *kjempepanneklask*":

Akkurat i dag har jeg gått på en slags smell med skatteetaten, fordi jeg var sløv og betalte fordkuddsskatten noen dager for sent...så nå har jeg fått beskjed om at jeg må betale resten av skatten for resten av året, eller så kommer de og selger Alexandra. Sånn ca, i alle fall. Jeg har ikke fått med meg at fakturaer som forfaller i november plutselig kan settes til forfall nå, men sånn er det for skatteetaten, altså. Så den er litt kjip, og akkurat nå føler jeg at det var helt galt av meg å bruke så mye penger på sko (selv om de er 100% perfekte). Forhåpentligvis varer ikke den følelsen alt for lenge. Bare at akkurat nå føler jeg meg innmari dum :/

Ja, dette er flaut, men jeg får bare kalle det feiltastisk, og si at dette ikke kommer til å skje igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *