Hopp til innhold

Jeg har kjøpt kjole!

Poff! Plutselig var brudekjolen i boks ♥

På søndag satt jeg på bussen hjem fra hytta, og bestemte meg for å ta en litt seriøs titt på Finn.no. Var rett og slett så åpen at jeg søkte "brudekjole" (brukt, til salgs) i området Oslo og Akershus. Resultatet var 1600(!) kjoleannonser. I løpet av bussturen (ca halvannen time med bildescrolling varte mobilen min som virkelig synger på siste verste nå) og videre scrolling i kanskje en time etter at Anders dro på jobb mandag morgen, hadde jeg faktisk funnet 40 kjoler som passet inn i det bildet jeg hadde om brudekjole. Noen var selvsagt mer "perfekte" enn andre, både ut i fra utseende og størrelse, og jeg sendte melding til 6 stykker om at jeg gjerne ville prøve kjolen deres, og om det kanskje var mulig å få til denne uken. Hun som eide den kjolen jeg likte aller best var tilfeldigvis også hun som svarte raskest: Jeg kunne gjerne komme allerede dagen etter - altså tirsdag ettermiddag.

I går kjørte Vibeke og jeg til Kolbotn, og møtte en utrolig søt og hyggelig dame, som selvsagt ikke gjorde opplevelsen noe mindre stas. Vi fikk kjolen på, Vibeke dro glidlåsen i ryggen opp, og der satt den. Den satt nøyaktig sånn på kroppen som jeg håpet at den kanskje ville gjøre; fremhevet akkurat det jeg ville den skulle fremheve, var "ren" og elegant. Hun solgte denne for ca en tredjedel av det den kostet ny, og jeg fant ut at dette gidder jeg ikke tenke noe mer på. Jeg vet at jeg kan forsette og sitte og scrolle og titte og lure og prøve, og det kan alltid være en "finere" kjole, eller man kan gjøre et bedre kjøp, men jeg sa bare at jeg tar den 🙂 Dessuten hadde jeg altså Vibeke der, som virkelig ikke ville ha nikket og vært enig, hvis det var noe hun syntes jeg burde tenke på én gang til... Så da kan jeg krysse av brudgom, dato (23. februar 2019), sko, brudepikekjoler, og brudekjole. Jeg innser at det er "litt" som gjenstår før vi kan si vi er klare for bryllup, men gi meg litt kred for at kjolen gikk ganske raskt da jeg først bestemte meg for å fikse, da...? 😉

Jeg har selvsagt UTROLIG lyst til å vise den frem, men det kan jeg jo ikke, så det nærmeste kjolen kommer bloggen nå, før 23. februar blir dette bildet:

Selve kjolen ligger beskyttet (og gjemt!) i en kjolepose oppi der, så det er underskjørtet som stikker opp 😉 Nå skal jeg få kjolen ut av denne posen, og henge den på et trygt sted - litt usikker på hvor det skal være, men den må i alle fall henge.


Jeg kan virkelig anbefale Finn.no! Det er så mange som selger kjolene sine der, og bare den tiden jeg ventet, fra jeg lagret søket søndag ettermiddag, til jeg slettet det i går, tror jeg det har kommet 40 nye annonser, eller noe, som passer inn i mitt søk. Jeg så kjoler som var kjempefine, og riktig størrelse for meg, som kostet så lite som 2000,- (kjoler som koster 16,17,18000,- i butikken) - det er kjøpers marked der ute, så vidt jeg vet. Så ved å kjøpe på Finn har jeg både spart penger og miljø - dobbel tommel opp 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *