Hopp til innhold

Onsdagens foredrag er utsatt en uke!

Hei dere 🙂 Forrige uke nevnte jeg at jeg skulle holde foredrag denne uken - nærmere bestemt i morgen. Dette foredraget er blitt flyttet en uke, så det er NESTE onsdag (den 5. september) at jeg skal snakke på Chateau Neuf i Oslo.

Dette foredraget er gratis og åpent for alle, og passer for så å si alle også (kanskje ikke små barn 😉 ), og tittelen er 10 grunner til at jeg elsker kjernefysikk - fra Tsjernobyl til klima og miljø, og hvor kommer vi egentlig fra.

Kl 16:15 går jeg på scenen, prater i ca 45 minutter, og hvis du har lyst til å diskutere etterpå så er jeg helt med på dét 😀 HER er Facebook-eventet.


 

Dette bildet har selvsagt ingenting med tema å gjøre, men jeg satt og bladde på kameraet, og der dukket det opp. Bildet er fra den kvelden Anders hadde gjort ferdig doktoravhandlingen sin; han kom, som dere kanskje husker, hjem litt etter midnatt, og da var jeg og Julie klare for å feire ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *