Hopp til innhold

Oppdatering: iGlow vippeserum…

Nå er det på tide med en liten oppdatering angående vipper og vippeserum:

Før sommeren spurte jeg om tips for den beste mascaraen (som skal få vippene, og øynene, til å bli helt amazing når jeg gifter meg), og samtidig som jeg fikk masse mascara-tips var det også flere som sa jeg burde teste iGlow vippeserum. Jeg var litt skeptisk, men tenkte at jaja, hvorfor ikke bare prøve, da, liksom...? Så jeg klikket hjem vippeserumet, som dukket opp i postkassen et par dager senere.

Jeg husker ikke nøyaktig hvilken dato jeg begynte, men vet at det var i slutten av juni; så hvis jeg sier at jeg har brukt vippeserumet til iGlow siden 1. juli så er det i alle fall sant 🙂 Fordi jeg er den skeptikeren jeg er (med den forskerbakgrunnen jeg har) bestemte jeg meg for å kun påføre det ene øyet - inntil jeg eventuelt så noen forskjell. I følge iGlow så kan det ta 8-12 uker før det skjer noe, og nå har jeg da brukt serumet daglig i 11 uker.

Bildene under viser hvordan øyevippene mine ser ut nå. Som dere ser så har jeg på meg sminke, men ingen mascara. Jeg har altså kun brukt serum på ett av øynene, og jeg kommer ikke til å si hvilket:

Jeg kommer ikke til å slutte å bruke serumet før det er tomt, men jeg kommer altså kun til å påføre ett øye inntil det evt blir noen forandring. Enn så lenge så har det enten ikke skjedd noenting, eller den fornadringen som har skjedd er så liten at ingen(?) kan se den...(og da er det jo virkelig bortkastet).

Det jeg mistenker er at de prostaglandinene som var i iGlow-serumet før var det som faktisk fikk det til å funke, siden prosatglandiner faktisk har en effekt på å få vipper til å vokse (det er dokumentert, og en helt kjent bivirkning av medisiner mot grå stær, som inneholder nettopp prostaglandiner). Nå er iGlow veldig nøye på at det IKKE skal være spor av prostaglandiner i serumet mer.

Det kan selvfølgelig hende at dette vippeserumet funker på de aller fleste, og at jeg bare er uheldig, eller det kan hende at effekten ikke har kommet ennå (derfor kommer jeg til å bruke opp det som er i pakken), men skepsisen min har ikke blitt så veldig mye mindre, da - for å si det sånn.

I skrivende stund ser det ut til at det blir enten awesome mascara, eller mest sannsynlig vippeextensions til den store dagen neste år ♥

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *