Hopp til innhold

En liten status-update; fra Stavanger Symfoniorkester til BI og gullvagina

De to siste dagene har gått helt i ett...

Det startet tidlig i går, med møte med Stavanger Symfoniorkester. Det vil si: Ingvild, som skal produsere LYDO (konsert og programmerings"time" for elever i ungdomsskolen, sammen med orkesteret - som jeg skal lede 😀 ), og Bjørn, som er dirigent, pluss Jo og Magnus. Det ble et veldig fint møte, der vi kom oss langt på vei med hvordan vi skal lage en konsert der vi lærer bort masse om programmering samtidig 🙂 Fra møtet gikk turen rett videre til LØRN-innspilling om gamification, så var det hjem og gjøre "Sunniva Svarer", før det var i seng, der jeg ble sittende og jobbe med foredraget jeg skal holde om programmering i skolen, for alle realfagslærere på Nedre Romerike, i morgen. Innimellom slagene fikk jeg også tatt en prat med Anders, som i skrivende stund sitter på en flytende oljeplattform (FPSO, for de som er inni sjargongen) ute i Nordsjøen, og en dusj. Så var klokken nesten midnatt, og det var helt klart sovetid...

Dagen i dag startet med møte med fine redaktør Liv, og vi fikk lagt en fin plan for boken... Jeg holder jo årets siste foredrag i morgen, som betyr at i desember kan jeg bruke mer tid på å fordype meg i prosjekter som bokskriving ♥ (Det trengs!). Etter møtet med Liv satte jeg meg ned på BI og jobbet  med, nettopp boken, før jeg dro hjem for å gjøre ferdig morgendagens foredrag, og ordne meg, før jeg skulle videre på filming med Asan. Turen gikk nemlig videre til Vippetangen, og fotosession og filming ned Asan, som jeg har fått det nydelige gullvaginamsykket av, og som nå har gitt meg den æren å få være en av deres "eksperter" det neste året 😀 Vi var ferdige der rett før kl 19, og da var det endelig tid for å være litt sosial, med en pizza på Tranen (fy søren, så god pizza!) sammen med Lise og Bjørn, før jeg kom hjem for bare en liten time siden. Og nå er det på tide å sove, for i morgen er det både innspilling av LØRN (IoT er temaet), før det er foredrag om programmering og skolen, og så møte, og ...

Nei, jeg visste ikke at det skulle være rosa bakgrunn da vi skulle ta bildene...:P

Forresten: Det er jo ikke bare jeg som skal være ekspert for Asan! Jeg møtte blant annet jentene bak den nye podcasten Femihelseog den syns jeg faktisk du skal sjekke ut også... Den handler om kvinnekroppen og kvinnehelse, og alt rundt det som det generelt sankkes for lite om/er for lavt kunnskapsnivå om. På vei fra filmingen fikk jeg hørt både episoden om egg og eggstokker og orgasme, og jeg anbefaler absolutt denne podcasten videre. En ting jeg har lært i dag er blant annet at livmoren er mye mindre enn jeg trodde (sjekk ut egg og eggstokker-episoden for å finne ut hvor stor/liten 😉 ). I tillegg møtte jeg fine Sigrun, som har laget Fjong, som er Air bnb for klær - som du absolutt også bør teste ♥


Nå, mens jeg satt her og skrev, fikk jeg akkurat vite at Anders aller mest sannsynlig ikke kommer hjem i morgen, allikevel... Nå ble jeg litt trist 🙁

4 kommentarer til “En liten status-update; fra Stavanger Symfoniorkester til BI og gullvagina

 1. Sigrun

  Såå hyggelig både med anbefaling og ikke minst at du både likte og lærte. Nå ble vi varme i hjertet! Vi er så enige med deg - det er kokko hvor liten livmoren faktisk er haha. Ha en fin helg, klem!

  Svar
  1. Sunniva

   Nå har jeg hørt mange flere episoder, og jeg fortsetter å både like og lære!
   Det med livmoren ble jeg superoverasket over - har sett for meg et organ som liksom tar litt plass der inne i magen, og så er det nesten "ingenting".
   Eller "livmoten", som jeg så jeg hadde skrevet (rettet opp i nå) 😛

   Veldig stats å møte dere! God helg tilbake <3

   Svar
 2. Bjarne

  Baklengse tilfeldigheter? 😉 😉
  NASA: Raketter/Fallossymboler
  ASAN: Gullvaginaprisutdelinger

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *