Hopp til innhold

2. desember: Julegenser

Anders er fremdeles ute, men jeg fikk på meg den nye julegenseren, og kom meg til Lise og Joachim. Der ventet "Love Actually" og deilige Apple Jacks. Veldig fint, selv om jeg selvsagt savner Anders, som skulle ha vært her sammen med oss ♥ Nå håper jeg bare veldig at været er rolig, og at de setter opp et ekstra helikoter i morgen, og at han kommer hjem i morgen kveld! Men ingen vet noenting, da...og det å ikke vite, det syns jeg er tungt :/

Genseren er forresten fra Gina Tricot. Jeg var bare en rask tur innom her om dagen, og måtte bare plukke med meg denne. Det er mange fine/stygge der ute nå, så jeg lurer på om jeg kanskje skal gå til innkjøp av en til 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *