Hopp til innhold

Av längtan till dig

I en evighet levde jag som om du inte fanns.
I alla drömmar var du ändå nära, så underbart nära.
Och jag trodde jag fann dig, men du var nån annan stans.
Varenda gång jag funnit nån så såg jag att drömmen inte var sann.

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig. För jag trodde att du fanns och väntade mig. Ja alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött. För att möta den vackraste människa jag någonsin mött.

Det var en sommerfest med Realfagsbibliotreket, for 4 og et halvt år siden, at noen spilte Av längtan till dig for meg første gang. Jeg syns den var så utrolig vakker, og beskriver kjærligheten sånn som den er for mange i den vestlige  verden, og kanskje spesielt her oppe i nord; Och jag trodde jag fann dig, men du var nån annan stans.
Varenda gång jag funnit nån så såg jag att drömmen inte var sann. Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig... Det er jo liksom AKKURAT sånn det er, når man gifter seg i en alder av 35 - i alle fall for meg ♥

Anders og jeg var ikke sammen ennå da (den sommeren), vi bare hang VELDIG mye sammen, og etter sommerfesten dro jeg hjem til han, og Andreas som han bodde i kollektiv sammen med da. Jeg sa at denne sangen vil jeg danse til i bryllupet mitt hvis jeg gifter meg en gang, og så danset Andreas og jeg rundt i stuen mens Anders så rart på oss. Nå er det bare 13 dager igjen til jeg gifter meg med Anders, og det blir som jeg sa jeg ville, den sommeren for mer enn 4 år siden 😉

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *