Hopp til innhold

En å være to i lag med

Nå er det i praksis bare 4 dager igjen til bryllupet, og nå begynner jeg å kjenne meg spent...! I går var Joachim, som skal være toastmaster hos oss, og vi fikk snakket oss igjennom hele dagen, og i dag har jeg ordnet morgengave til Anders (håper han blir glad), og bestilt negletime til fredagen. I kveld må Anders og jeg bestemme bordplassering, slik at vi kan begynne på bordkart, og så må vi gå igjennom Bryllupshjelperen og se hvilke ting som mangler, som må fordeles utover de fire neste dagene. Vi må også danse litt hver eneste kveld denne uken - eller, det vil si, i dag, i morgen, onsdag, og torsdag. På fredag ettermiddag/kveld er jeg jo ikke hjemme, så da må alt være klart... Hjelp, nå er det faktisk på ekte ♥

Én ting kan vi ikke ordne sammen, da (i tillegg til morgengave), og det er tale. Bruden har jo ikke formelt sett tale i følge Skikk og Bruk, men jeg skal absolutt holde tale til lørdag, og denne må jeg skrive sånn ordentlig. Jeg vet jo ikke om jeg kommer til å begynne å hikstesnørregråte eller hva, så da er jeg bare nødt til å ha en helt klar tale, og ikke bare punkter jeg tenker å si noe om, liksom 😉 #preparingiseverything (eller ganske mye, i alle fall 😛 )

I går fikk vi også lest igjennom det vigsleren skal si under seremonien, og nå er den mer eller mindre i boks (vi plukker opp ringene våre i morgen ♥). Vi skal ha to musikkinnslag i løpet av seremonien (All of me skal synges av to av søstrene til Anders, Den finast eg veit skal synges av Aslaug Haugen, og onkelen til Anders spiller piano under både inngangen vår pluss de to sanginnslagene), og så skal Alexandra og Andrea lese dette nydelige diktet av Josef Larssen:

En å være to i lag med

Fint med en å gå på tur i lag med,
fint med en å være sur i lag med.

Fint med en å ha en hund i lag med,
ha en stund i lag med,
ta en blund i lag med.
Fint med en å være glad i lag med
eller være stiv og sta i lag med.

Fint med en å være snill i lag med,
tie still i lag med,
være til i lag med.
Fint med en å ha det flott i lag med,
en man òg kan ha det smått i lag med.

En å dele styr og stell i lag med,
dele fell i lag med,
dele gjeld i lag med.
En som man kan være blid i lag med,
en man kjenner seg helt fri i lag med.

En som man kan holde fred i lag med,
og kan le i lag med,
hogge ved i lag med.
Fint med en å få en prat i lag med
eller spise mat i lag med.

En å ro en liten båt i lag med,
være våt i lag med,
kjenne gråt i lag med.
En som man kan ta en trall i lag med
eller snuse på konvall i lag med.

En å kunne se det gro i lag med,
være god i lag med,
være to i lag med.
Være to i lag og ikke sju,
være to i lag med en som du!


For noen uker siden hadde vi møte og "testfotografering" med fotografen vår for dagen - Ann Sissel Holthe. Vi er så glade for at det er akkurat hun som skal ta bilder på lørdag, bare sjekk ut nettsiden eller Facebooksiden hennes! Hun kommer til å følge oss hele dagen, fra jeg er hos frisøren på morgenen, til vi har danset brudevals, og det er jeg også glad for at vi landet på (Anders har hatt en litt festlig utvikling her, fra å syns at 10 000,- var sykt mye penger å bruke på noen bilder, til å være den som sier Vi går for fulldagsfotografering, og jeg vil ha Fatmonkey-fotografen! 🙂)

©Ann Sissel Holthe/fatmonkey.no

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *