Bryllup, lister, bryllup, lister (og dinosaur-kaketopp i gull)

Ja, det er vel omtrent bare bryllup på tapetet mitt denne uken - håper dere bærer over med meg 🙂 Jeg elsker lister (noe det forresten ser ut til at jeg har overført til Alexandra; da jeg kom hjem på fredag, og vi hadde den ene kvelden til å være sammen på, så laget hun en liste som fylte et helt A4-ark med punkter som laste ned film, gjøre det koselig, og snacks, komplett med små bokser for avkrysning og det hele ♥ ), og jeg trenger liste nå, for å være sikker på at vi får gjort det vi skal...!

Her er det som gjenstår i dag, onsdag, torsdag, og fredag:

kjøpe album/gjestebok, med skrivesaker, lim ++ ♥ kjøpe instax-film for polaroidkamera ♥ordne rammer til bordnavn/nummer ♥ lage bordnavnene til å fylle rammene med 😉 ♥ lage det periodiske sittesystem (aka. bordkart) ♥ lage og printe meny og vielsesprogram ♥ levere kvister til blomsterbutikken ♥ levere brudepikekjoler, brudepikeboleroer, og bobler til Carina ♥ kjøre opp ting (kaketopp, foto-props, lanterner, gjestebok ++ ) til Frognerseteren ♥ gi beskjed til Frognerseteren om allergier og bordplassering ♥ bestille hotell til bryllupsnatten ♥ printe En å være to i lag med, og lime på kartong for jentene

Jeg er ikke nervøs, men jeg begynner å kjenne meg veldig spent, OG jeg begynner å kjenne på et stress over at ting ikke skal bli ferdig :/ Vi blir jo gift uansett, da, men nå begynner jeg plutselig å kjenne at ja, men, jeg vil jo ha alle disse små, dumme detaljene på plass, joooo - og så blir jeg litt oppgitt over meg selv, at jeg ikke bare har ordnet ting litt tidligere 😛

Pynten til toppen av kaken er i alle fall ferdig nå. Blir den ikke fin? Jeg syns i alle fall den blir hysterisk morsom 😀

Et lit tips, forresten: Jeg prøvde først å spraye med gullspray som jeg kjøpte på Jernia, men den var IKKE bra. Fargen var "møkkete", og selv etter flere dagers tørking var figurene fremdeles liksom klissete :/ Så jeg måtte spraye dem på nytt, med spray som jeg kjøpte på Panduro - dobbelt så dyr, tror jeg (?), men med nøyaktig det resultatet jeg ønsker. Skikkelig GULLfarge, pluss helt tørr finish.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *