Bryllup, lister, bryllup, lister (og dinosaur-kaketopp i gull)

Ja, det er vel omtrent bare bryllup på tapetet mitt denne uken - håper dere bærer over med meg 🙂 Jeg elsker lister (noe det forresten ser ut til at jeg har overført til Alexandra; da jeg kom hjem på fredag, og vi hadde den ene kvelden til å være sammen på, så laget hun en liste som fylte et helt A4-ark med punkter som laste ned film, gjøre det koselig, og snacks, komplett med små bokser for avkrysning og det hele ♥ ), og jeg trenger liste nå, for å være sikker på at vi får gjort det vi skal...!

Her er det som gjenstår i dag, onsdag, torsdag, og fredag:

kjøpe album/gjestebok, med skrivesaker, lim ++ ♥ kjøpe instax-film for polaroidkamera ♥ordne rammer til bordnavn/nummer ♥ lage bordnavnene til å fylle rammene med 😉 ♥ lage det periodiske sittesystem (aka. bordkart) ♥ lage og printe meny og vielsesprogram ♥ levere kvister til blomsterbutikken ♥ levere brudepikekjoler, brudepikeboleroer, og bobler til Carina ♥ kjøre opp ting (kaketopp, foto-props, lanterner, gjestebok ++ ) til Frognerseteren ♥ gi beskjed til Frognerseteren om allergier og bordplassering ♥ bestille hotell til bryllupsnatten ♥ printe En å være to i lag med, og lime på kartong for jentene

Jeg er ikke nervøs, men jeg begynner å kjenne meg veldig spent, OG jeg begynner å kjenne på et stress over at ting ikke skal bli ferdig :/ Vi blir jo gift uansett, da, men nå begynner jeg plutselig å kjenne at ja, men, jeg vil jo ha alle disse små, dumme detaljene på plass, joooo - og så blir jeg litt oppgitt over meg selv, at jeg ikke bare har ordnet ting litt tidligere 😛

Pynten til toppen av kaken er i alle fall ferdig nå. Blir den ikke fin? Jeg syns i alle fall den blir hysterisk morsom 😀

Et lit tips, forresten: Jeg prøvde først å spraye med gullspray som jeg kjøpte på Jernia, men den var IKKE bra. Fargen var "møkkete", og selv etter flere dagers tørking var figurene fremdeles liksom klissete :/ Så jeg måtte spraye dem på nytt, med spray som jeg kjøpte på Panduro - dobbelt så dyr, tror jeg (?), men med nøyaktig det resultatet jeg ønsker. Skikkelig GULLfarge, pluss helt tørr finish.

4 kommentarer om “Bryllup, lister, bryllup, lister (og dinosaur-kaketopp i gull)

 1. Claire Eaistein

  Søk om det presserende lånet ditt nå.

  (Gcgfinancial.europe@gmail.com)

  Hei, er du en forretningskvinne, trenger du et presserende lån? å drive virksomheten din i år? VI er en privat långiver og investor som har gitt lån til selskaper og enkeltpersoner med en lånerente på 3%. Trenger du et legitimt, ærlig, anerkjent og raskt lån? vi kan hjelpe deg med 100% garantilån, vi tilbyr forretnings- og individuelle lån, mer finansierer vi alle slags prosjekter. Trenger du en økonomisk løsning? Gcg finansielle lån er tjenesten som er løsningen på alle dine økonomiske problemer. Vi gir lån mellom $ 2000 og maksimalt $ 100.000.000. Lånene våre er raske og enkle. Kontakt oss i dag for lånet du ønsker. Vi kan ordne ethvert lån for budsjettet ditt til en rente på bare 3%. kontakt:

  (Gcgfinancial.europe@gmail.com)
  (whatsap- + 1310-984-1354)

  html?showComment

  Svar
 2. Claire Eaistein

  (Gcgfinancial.europe@gmail.com)

  Hei, er du en forretningskvinne, trenger du et presserende lån? å drive virksomheten din i år? VI er en privat långiver og investor som har gitt lån til selskaper og enkeltpersoner med en lånerente på 3%. Trenger du et legitimt, ærlig, anerkjent og raskt lån? vi kan hjelpe deg med 100% garantilån, vi tilbyr forretnings- og individuelle lån, mer finansierer vi alle slags prosjekter. Trenger du en økonomisk løsning? Gcg finansielle lån er tjenesten som er løsningen på alle dine økonomiske problemer. Vi gir lån mellom $ 2000 og maksimalt $ 100.000.000. Lånene våre er raske og enkle. Kontakt oss i dag for lånet du ønsker. Vi kan ordne ethvert lån for budsjettet ditt til en rente på bare 3%. kontakt:

  (Gcgfinancial.europe@gmail.com)
  (whatsap- + 1310-984-1354)

  html?showComment

  Svar
 3. Elizabeth Morgan

  Vi er her i Tyskland, så du har det bra
  Fyll ut låneskjemaet nedenfor

  Vi tilbyr lån til forretnings- eller privatformål, med en rente på 3%. Send i så fall en e-post med følgende informasjon

  * Fullt navn: .................................
  * Nødvendig lånebeløp: ..............
  * Lengde: ............................
  * Land: ......................................
  * Telefon: ...................................
  * Okkupasjon: ................................
  * Månedlig inntekt: ........................
  Din tilfredshet og økonomiske suksess er målet vårt
  E-postadresse: elizabethmorganhelpss@gmail.com
  Vær rask og jeg håper vi kan stole på deg med lånet vårt

  Svar
 4. Beste låneselskap

  LØNNELSESLÅN BESTE PRISER Du ikke kan se bort

  Dette er et vitnesbyrd om hvordan jeg fikk lånet mitt, jeg har blitt lurt av så mange selskaper som hevder å være ekte långivere, men all min innsats var forgjeves, jeg tapte $ 600 000 til et selskap, og likevel ga jeg ikke opp inntil vennen min introduserte meg for et selskap som forandret livet mitt for alltid, møtte jeg dette selskapet og de ga meg lån med 2% rente, livet mitt har en forandring for godt, og jeg vil gjerne at denne muligheten vil introdusere deg for SWIFT PAYDAY LÅN selskaper, gå dit, og jeg kan forsikre deg om at du finner det du leter etter, her er firmaets adresse.

  Mail: {swiftpaydayloan@gmail.com}
  Søk nå og endre kredittpoengene dine som mine.

  Gud velsigne deg

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *