Hopp til innhold

Teknisk ukeblad om doktorgraden min og thorium og sånn

Hei mandag! Eller, eh, hei tirsdag...ukestart!

En gang i tiden mellom da jeg hadde levert doktoravhandlingen og da jeg disputerte - altså i den fantastiske perioden da Anders var i USA (7 uker = lenge) og jeg var fullstendig utslitt og fikk 120 i puls av å ta på meg sminke, og var superstresset fordi jeg plutselig innså at jeg skulle disputere og jeg trodde jeg hadde et alvorlig hjerteproblem - en gang i den perioden, altså, ble jeg intervjuet av Titan. Tiden har jo bare flydd avgårde, så jeg har liksom bare helt glemt av alt sammen, men av tilfeldige årsaker dukket intervjuet nå opp i Teknisk Ukeblad.

Hvis du er interessert i å lese mer om den forskningen som til sist utgjorde doktorgraden min, så kan du lese hele saken HER.

Og apropos doktorgraden og forskningen så er det proof reading av fisjons-artikkelen nå (det spørs om jeg får gjort det i dag, for nå skal jeg avgårde på - hold dere fast dette blir helt sjukt kult - kurs i Outlook), så veeeelig veldig snart blir den publisert, og jeg kan endelig skrive et lite sammendrag av hva den egentlig handler om. Det gleder jeg meg til ♥


 

Forresten, hæsjtægg denfølelsen: når venninnen til datteren din møter deg på skolen og bare "jeg hadde aldri sett deg uten sminke før, før i går" - er det sååå åpnebart, selv for 6/7-åringer, liksom...? 😛 Det er forøvrig uvisst om det var en bra eller en dårlig ting å se meg uten sminke. Haha.

Forresten nummer to: jeg har noen spennende planer med Anders nå, der vi har planer om å sammen prøve å svare på, og diskutere, forskjellige spørsmål som folk har om fysikk (og livet og havet og døden og kjærligheten og programmering og teknologi). Dette kommer til å komme først på Facebook-siden min, så følg gjerne den hvis du ikke allerede gjør det ♥ Vi starter i morgen kveld...

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *