Hopp til innhold

Uken som gikk

 

En liten oppsummering av uken som snart er over ♥


ukens tanke: det skal bli likninger/formler på bloggen! Jeg rakk ingen formel denne uken, men jeg lover at neste uke kommer det - jeg kan også avsløre at det blir formelen for radiusen til en atomkjerne...men noe mer enn det sier jeg selvsagt ikke ennå - følg med!

akkurat nå: forestilling med Westend danseskole. I dag har Alexandra danset i sin første danseforestilling, på Folketeateateret. Det er en svært stolt jente som sovnet her for ikke så lenge siden - rimelig oppspilt og gira over alt som har skjedd i dag. Også har hun gått fra og si at hun skulle slutte med balletten (for bare et par uker siden), til å nå si at hun absolutt skal danse mer (og bli best i Norge - det er ingenting galt med å ha et mål å jobbe mot...), og det syns jeg er så koselig siden jeg har så mange gode minner fra tiden med balletten selv.

(Bilde fra snapstory. Jeg heter sunnivarose på snapchat 🙂 )

ukens irritasjonsmoment: bloggere som skriver om "slankekaffe". Jeg lurer på om de som skriver om sånn som dette faktisk tror på det selv, eller om de får så godt betalt for det at de gir fullstendig f. Hvis det første er tilfellet så er man jo i beste fall naiv, hvis det andre er tilfellet så er man jo ikke spesielt sympatisk.

ukens nedtur: ukens nedtur er på en måte like mye opptur - for "nedturen" er at det bare ble tre dager med jobb denne uken, med fridag og inneklemt dag og det hele. Deilig, selvsagt, men jeg klarer liksom aldri å planlegge skikkelig, og dermed sitter jeg igjen med et kjempestressmoment i alt jeg ikke har forberedt for uken som kommer, og dårlig samvittighet for at jeg ikke jobbet de to dagene før helgen... Men for all del, det har vært fire veldig deilige dager - spesielt med tanke på det fantastiske været som har vært!

ukens opptur: JA, endelig sol og varme - apropos ukens "nedtur" 😉  Plis, plis, pliiiis la det forbli sånn; ikke mer surt og kaldt nå...!

ukens STORE spørsmål: kom på Facebook, under delingen av dette innlegget. Hvordan ønsker du å bruke avhandlingen til å gjøre verden til et bedre sted? Jeg vet ikke egentlig hva jeg skal svare på dette - det er jo en enorm forventning, da, at man skal gjøre verden til et bedre sted med avhandlingen sin...kanskje dette kan være tema for en liten videoblogg? Hva tror dere?

ukens dårlige samvittighet: tekster jeg ikke har skrevet; det vil feks si for Tidsskrift for den norske legeforening (der har jeg lovet å være ferdig innen utgangen av mai, så det er jo ikke for sent ennå), bokprosjektet (jeg jobber med det, men det er forholdsvis stort og krevende, så det går ikke sånn superraskt fremover), ny tekst for Dagbladet (det er alt for lenge siden sist; er det noen ønsker for hva jeg burde skrive om neste gang?)

ukens guilty pleasure: jodel, @bloggergossip - må ha det, bare må ha det (nei, jeg vet ikke hvorfor, det er jo virkelig en ganske fullstendig idiotisk ting å bruke tid på)

ukens følelse: savn, Anders er i Los Angeles igjen. Bare to uker denne gangen, så det går jo fort over, heldigvis...men føler vi er på litt sånn Nordsjø-turnus nå: to uker borte, tre uker hjemme, to uker borte igjen, ca tre uker hjemme. Jeg klager bare over akkurat det faktum at han er borte og jeg ikke kan være sammen med ham, da; jeg er selvsagt veldig klar over hvor viktig denne reisingen er for doktorgraden hans, og jeg er KJEMPESTOLT over det han får til (jeg er ikke glad i å bruke ordet smart - veldig ofte tror jeg folk forveksler det med arbeidsom, men kjæresten min, han er smart, og det er sexy ♥)

Haha, bra jeg syns smart er sexy; han er jo ikke akkurat superhot her 😀

uken serie: 13 reasons why. Har begynt å se den nå, mens Anders er borte - det passer liksom fint med en serie med totalt bare 13 episoder, så jeg antageligvis rekker å se ferdig hele mens han er bortreis. Den er jo spennende, men jeg må innrømme jeg (etter 5 episoder) syns Hannah er en drama queen (selv om de rundt henne absolutt gjør kjipe ting, altså.)

ukens bok: 60 damer du skulle ha møtt - norsk kvinnehistorie for deg som har det traveltav Marta Breen og Jenny Jordahl. Anbefales på det varmeste! Og ikke bare er den for deg som har det travelt; det at de har laget den som en tegneserie gjør at den passer for alle aldre. Den er så bra sammen med Alexandra (7 år); vi leser den sammen, og får et kjempefint utgansgpunkt for gode samtaler om likestilling og (kvinne)historie, eller hun kan lese den alene. Den er fengende og flott, og jeg lærer MASSE fra den ♥♥♥

ukens antrekk: bildet under er fra forrige uke, men jeg gikk for samme outfit og look på fredag ute på Tjuvholmen, der jeg hadde en superkoselig date med fantastiske Isabelle. T-skjorten er fra Lindex for tre (?) år siden, men det er først nå jeg virkelig har begynt å bruke den - jeg syns den er så kul, og angrer på at jeg ikke kjøpte den som var med sølv da di var i salg. Skjørtet er fra HM.

Jeg måtte jo vise Isabelle at innsiden av en pasjonsfrukt ser helt ut som tegnet for ioniserende stråling/radioaktivitetstegnet. Haha!


 

Så der har dere noen utdrag fra uken min.

Nyt resten av søndagen, selv skal jeg forberede de tre neste dagene; da skal jeg nemlig på Universitetets utdanningsledelseskurs - tre dager på Soria Moria, med opplegg fra morgen til kveld. Jeg må pakke, og så må jeg skrive ferdig en tekst som er en del av forberedelsene til kurset. Ønsker alle en fantastisk slutt på denne uken/start på uken som er rett rundt hjørnet ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *