Hopp til innhold

Ukens avstemming: Relatert til Lavkarbo

Heei alle fininger <3 Håper dere har hatt en helt fantastisk helg!!

Jeg har tidligere gitt uttrykk for at jeg syns media generelt og tabloidene spesielt bidrar til et strålehysteri som er helt ekstremt - sånn ca ti i 63de potens... Og at de til tider er ganske teite...:P
Denne uken skal avstemmingen handle om media, mer spesifikt Dagbladet, og deres fantastiske interssante forsider/saker som omhandler lavkarbo. Alstå, jeg syns lavkarbo er intressant (du kan jo lese mer om det her feks), og at det definitivt kan ha noe for seg. Men Dagbladet har altså blitt lavkarbo-avisen, eller rettere sagt; avisen som den ene dagen fyller hele forsiden med hvor farlig lavarbo er, og neste dag hvordan du kan finne din lavkarbostil. Så, to dager etter fyller de forsiden med hva ekspertene sier om lavkarbo, og dagen etter det hvor dumt det er, så dagen etter der igjen, hvor mye butikkene selger av bacon, egg og fløte som følge av lavkarbo-boomen, og deretter om hva *fyll inn random kjendis* mener om lavkarbo. Og omtrent sånn har det vel vært helt siden 22. juli ikke var forsidestoff lenger.
Ukens avstemming går dermed som følger: hvor teit er Dagbladet for å bare skrive om lavkarbo, og i tillegg på en ganske useriøs måte, på en skala fra 0 til pi, hvor 0 er ikke dum og pi er supermegadum?

Dagbladet - en klovneavis?

Som "inspirasjon" (saken har ingenting med lavkarbo å gjøre altså) må jeg også linke til denne fantastiske saken som  viser dyptpløyende og god journalistikk på db.no  =D

Håper alle stemmer, altså!!!

Koz og klemz
-S

1 kommentar til “Ukens avstemming: Relatert til Lavkarbo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *