Hopp til innhold

Prosjekt: programmeringsgudinne

Seriøst, dette går ikke lenger...NÅ må jeg bare skjerpe meg. Sunniva skal bli C++-gudinnen, jeg lover! Heretter er det slutt på unnskyldningene: "orker bare ikke i dag", "jeg skal bli kjempeflink en annen gang", "men det er jo ikke min skyld at jeg ikke får det til",  osv (kjenner du deg igjen;) ?).
Tror jeg skal sørge for å alltid få en skikkelig programmeringsøkt på mandager, slik at jeg blir motivert til å være flink resten av uken også - i morgen begynner jeg!! (Faktisk var jeg flink og gjorde litt på fredag óg...)
Skal bli god, skal bli god, skal bli god, MÅ bli god...
Ellers har helgen vært helt topp: ullklær-shopping til Alexandra (litt irriterende at Markus ble spurt tre ganger om han var sikker på at ikke noe av det han betalte for var gave; han kjøpte jo tross alt to ting som hadde GUTTEDESIGN - lyseblå med traktor på, og jenter skal jo bare ha føkkings PRINSESSEMØNSTER!!!), drinker med  mamma pluss pluss på Aku Aku, og hjemmelaget sushi (nam nam)  på lørdag. I dag har vi hatt en nydelig høstdag i Botanisk hage (ikke dum å ha som nærmeste nabo), deilig chiligryte, og nå er det kaffe og Alt for Norge (blir bare så glad av det programmet, altså) =D
Lørdagsshopping:)

 

Meld meg til barnevernet; dette er jo helt klart en GUTTELUE...!!

 

Alexandra fikk  også en taktor (som allerede eeelsker), så det er jo helt klart at hun må bli lesbisk 

 

3 kommentarer til “Prosjekt: programmeringsgudinne

 1. Mira

  kred for å gi litt guttestil på jentungen 🙂 Tror det er viktig at barn får velge selv hva de liker, og ikke bli dyttet på at "du skal like rosa prinsesse-ting fordi du er jente" eller "gutter liker spider-man, det er bare sånn det er". Trenger flere foreldre som dere altså!

  Lykke til med programering! You can do it!

  Svar
 2. Magni

  Barnehagen vår kunne forleden melde at ungen (oppkalt etter Ada Lovelace og Marie Curie, forøvrig) "endelig har begynt å leke med dukker!". Jahaja. Det var jo ei lettelse. Not.

  Elles liker eg ikkje rosa, så då ser eg ingen grunn til å kjøpe det heller.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *