Hopp til innhold

Crap!

Skulle skrive et fint innlegg om store og små tall, men så ble alt borte og alt ble bare dumt, og det jeg hadde jobbet med i 50 minutter ble borte i DET STORE INTET:(
Jaja, håper alle har en fin kveld, så får jeg skrive litt om mol og femtometer en annen dag - kanskje i morgen...
Nå er det "I kveld med Ylvis"; liker spesielt godt introen deres når de danser - som danser syns jeg det er HYSTERISK morsomt!

Kyss og klem
-S

2 kommentarer til “Crap!

 1. knatten

  Er det ikke noe autolagring eller noe slikt i Blogspot? Jeg bruker WordPress, og der autolagres det automatisk. Kanskje det er noe du kan skru på?

  Hvis ikke kan du jo f.eks. lagre underveis, eller skrive innleggene i Word eller noe annet med autolagring og så paste inn i blogspot når du er ferdig.

  Hilsen Etterpåklok

  Svar
 2. Sunniva

  Heei skjønne deg... Det ER autolagring i Blogspot, men mens jeg drev og skrev sto det hele tiden noe á la "feil, autolagring mislykket", hvorpå jeg tenkte at det gjør ingenting for jeg skal bare legge det ut nå, så jeg flikket og gjorde meg ferdig - trykker "publiser" og måtte plutselig logge meg inn på nytt, og alt jeg hadde gjort var borte.

  Men Word har aldri sviktet meg, så det er nok en mulighet:) (eller bare at jeg nå vet at når jeg får feilmelding om autolagring så vet jeg at det ikke kommer til å bli publisert heller)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *