Hopp til innhold

Dagbladet…

Ikke overraskende ble resulatatet av forrige ukes avstemming at Dagbladet er utrolig megateit med hele lavkarboopplegget sitt.

Hele 87% stemte pi, mens 8% stemte 3 - så vi kan vel konkludere med et ganske overveldende flertall mot Dagbladet. Så, kjære Dagbladet: SLUTT!!
Bare så det er sagt: Jeg personlig disser ikke lavkarbo (selv om jeg kan være enig i at man kanskje burde vurdere å bygge lavkarbokirker for de som virkelig har blitt frelst), jeg tror lavkarboopplegget kan ha veldig mye for seg. Jeg disser Dagbladet for å være totalt useriøs; og når jeg ser skikkelig positivt på verden tenker jeg at de sikkert driver og parodierer seg selv - dessverre tror jeg ikke det helt på ordentlig, og det hele er egentlig ganske trist:(
Her er min middag fra i går, som faktisk var lavkarbo:

Sei stekt i ovnen på en seng av løk, purre, squash, fennikkel og paprika. Litt deilig olivenolje, og et dryss av
baconterninger og bladpersille på toppen =D

2 kommentarer til “Dagbladet…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *