Hopp til innhold

Høst

Jeg er ingen fan av høst, sånn er det bare. Høst er årstiden jeg blir våt og kald og må gå med skikkelig dølle klær. Men jeg gir jo ikke opp, og prøver å kle meg både fornuftig og rosa-fint, så godt jeg kan.
Og selvsagt; når jeg i dag er flink og fornuftig og tar på meg gummistøvler fordi det regnet og var kjipt i dag tidlig, da dukker selvsagt solen opp og det blir en riktig så fin høstdag - TYPISK. Heldigvis oppdaget jeg nettop at jeg har sobriller på kontorplassen min, og det hjelper ihvertfall litt;)
Ååå, gummistøvler er sååå kult, altså...Jeg syns jo ikke det, men så syns jeg ikke det er kult å bli våt på bena heller. Tror jeg må dra på gummistøvelshopping og finne noen som er litt mørkere i fargen slik at de ikke ser så skitne ut ihvertfall:S

Så dagen i dag har altså snudd til å bli en høstdag omtrent som den på søndag - solfull og nydelig. Hvis høsten bare var som det, forutsigbar og deilig, hadde det jo vært ganske fint (for den uforutsigbarheten er skikkelig kjip):

Alexandra prøvde de nye støvlene jeg kjøpte til henne - vi kan ihvertfall konkludere med at de har refleks;)
Ellers går også dag to av PROSJEKTET fremover, tror jeg... Har gjort noen småøvelser, men mest har vi diskutert mulige risikohensyn vi må ta når vi skal eksperimentere med uran-235 og uran-233; hva er risikoen for at jeg plutselig faller og svelger targetet, liksom, eller at det går fullstendig i oppløsning og jeg samtidig kommer til å snorte alt sammen... (spise går visst forsåvidt bra, men snorte er ikke å anbefale - velvel jeg skal nok overleve det også, men vi kan jo prøve å unngå det).

Koser og smasker alle herlige lesere <3
-S 

7 kommentarer til “Høst

 1. Vikingen

  Og hvilke støvler ble det da? Venter i spenning på bilde av nye lekre støvler...
  Kanskje Hunter Melrose tall?
  Jeg liker de hvite du har også, men jeg er enig i at de er lekrest når de er nyvasket og evt smurt slik at de ser nye ut 🙂

  Svar
 2. Sunniva

  Det ble ikke nye støvler, men jeg får vel snart muligheten igjen - plutselig før vi vet ordet av det er jo sommeren over 😛

  Jeg tar forøvrig selvkritikk for at jeg har vært lite flink til å legge ut bilder av sko jeg har kjøpt denne våren, kanskje jeg bør lage et "dette er vårens nye sko i bilder"-innlegg...
  Og jeg lover på tro og ære at når det blir nye støvler skal det dokumenteres her på bloggen! Burde jeg gå for Hunter Melrose tall, kanskje?

  Svar
 3. Vikingen

  Tar du på deg Melrose tall så blir du av de flottest skodde i gata!!!
  Om du liker dem bedre litt lavere og ikke skal ut i skogen med dem likevel, så syns jeg at Hunter Verbier med 3" kilehel og snøring langs hele baksiden er skikkelig flott og lekkert!!!
  Bakdelen er at de er ikke å finne i norske butikker, men
  på den innholdsrike e-bay fins
  disse lekre støvlene i flere flotte farger!

  Svar
 4. Vikingen

  Jeg liker også best de høye, glossy støvlene og gjerne med (høye) heler, men det fins mye flott og lekkert som rekker bare midt på leggen.
  Jeg syns du skal gå for høye, glossy 🙂
  Aller mest vil jeg du skal gå for det du vil gå i, slik at de kan ses og ikke støver ned i et skap til ingen nytte!!

  Svar
 5. Vikingen

  Jeg liker også best de høye, glossy støvlene og gjerne med (høye) heler, men det fins mye flott og lekkert som rekker bare midt på leggen.
  Jeg syns du skal gå for høye, glossy 🙂
  Aller mest vil jeg du skal gå for det du vil gå i, slik at de kan ses og ikke støver ned i et skap til ingen nytte!!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *