Hopp til innhold

La oss redde verden med å skru av lyset

"Nei til atomkraft", la oss heller bare spare litt strøm - skru av lyset etter oss og sånn, liksom, da redder vi verden...:S 
Ja, og kullkraft er jo selvsagt bedre enn kjernekraft. Og hva skal man gjøre med CO2 som man liksom skal fange? Hvorfor er dette lett som plett i forhold til lagring av radioaktivt avfall?
Eller kanskje vi bare skal si til Kina og India at de ikke får lov til å komme opp på vår vestlige levestandard, de får bare få forbli uland, eller?
Dagens lille utblåsing:P  Nå skal jeg legge siste hånd på verket på foredraget mitt for Solobservatoriet i kveld:

Ok, caught guilty liksom; dette er jo ikke foredraget mitt, men YouTube:P Sitter og hører på de dramatiske og triste sangene fra Les Misérable og Miss Saigon - er nok litt melankolsk om dagen (kan det være høstmørket, tro?)

  Snakkes snart igjen, smask <3  

4 kommentarer til “La oss redde verden med å skru av lyset

 1. knatten

  Dagfinn, omtrent dette argumentet kom Kurt Oddekalv med til meg i en debatt en gang, i fullt alvor.

  (Nå har han visst begynt å tro på både chemtrails og Wakefield også, så det er mulig det har bikka litt for fyren.)

  Svar
 2. Carina Rose

  Jeg tror vi må finne bedre ting enn kullkraft, foreksempel kjernekraft. Men det betyr ikke at man ikke skal være miljøvennelig privat også. Ved å foreksempel kjøpe svanemerkede produkter, vaske på litt lavere temperatur, ta litt kortere dusj.

  Der samfunnet befinner seg nå har vi ikke så mye valg. Selvsagt kan man argumentere for kjernekraft, men det kommer til å ta lang tid før "folket" slutter å være redd for radioaktivitet, noe som er ganske naturlig mtp hvordan fysikk blir lagt frem på skolen, i medi al.

  Svar
 3. Sunniva

  Carina: enig i det du sier. Jeg mener ikke at man ikke skal prøve så godt man kan privat, men allikevel så har det i en global sammenheng ikke så fryktelig mye å si - dessverre.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *