Hopp til innhold

Videoblogg: ALT er fysikk ;)

Som fysiker mener jeg selvsagt at til syvende og sist så er alt fysikk <3 (og matematikk er bare et verktøy) 😉 Fysikerne sitter jo med reglene som biologer, kjemikere, informatikere og geologer må forholde seg til (altså, egentlig må jo alle forholde seg til fysikkens lover, da)...


Tidlig i septemper startet jeg å rosablogge om <3 kjernefysikk og forskning og sånn <3, og ideen til bloggen fikk jeg delvis etter å ha jobbet med et "realfaglig talkshow" for 10.-klassinger som besøkte Universitetet i forbindelse med UiOs 200-årsjubileum. 
Og nå, endelig, kan jeg vise dere opptakten til bloggen, for talkshowet ble filmet 😛
Enkelte mener vi snakket for mye om sex - noe jeg er heeelt uenig i - men nå kan dere jo bedømme selv. Ja, også jobber jeg jo ikke med atomvåpen, da, men noe må man jo si for å få litt ekstra oppmerksomhet fra 10.-klassingene 😉
Dette var ihvertfall begynnelsen til rose-blogg - enjoy!

<3<3<3


7 kommentarer til “Videoblogg: ALT er fysikk ;)

 1. Martin

  Morsom og interessant video, selv om den kanskje er beregnet på 16-åringer og jeg er nesten 21 (sier kanskje mer om meg enn dem?) 🙂
  Vet du om det er noen av de andre i panelet som skriver mer om hva de driver med som kan leses av andre (noe lignende denne bloggen f. eks.), eller er det bare du som er kul nok til det? 😛

  - Martin

  Svar
 2. Lillemeg

  Veldig bra foredrag og innsirerende for meg som snart må velge hva jeg skal studere. Det er ikke så mye sex i det foredraget, hvordan går det foresten ann å snakke om evlusjon uten å nevne det?

  Svar
 3. Sunniva

  Vi hadde det ganske morsomt da vi laget dette innslaget - og vi syns selvsagt det var morsomt selv, så jeg vil påstå det passer for (nesten) alle 😛

  Tror ikke det er noen av de andre som blogger el., men som Deamon David under her sier så er kollokvium.no absolutt å anbefale!

  Svar
 4. Sunniva

  Jeg syns heller ikke det var sååå mye sex-prat, men det er så typisk at når man ber folk (altså lærerne til disse elevene) om tilbakemeldinger så gidder ikke de som var fornøyde å si noe (velger jeg å tro) - slik at de eneste kommentaree vi fikk var surmulende om at vi bare snakket om sex, og "tror de virkelig at 10.-klassinger må ha alt pakket inn i sex?!".

  Det var jo selvsagt litt kjipt for oss, for det er faktisk en god del timer bak bare en såpass enkel opptreden som det jeg viser her...

  Uansett, jeg tror de aller fleste 10.-klassingene var fornøyd 🙂

  Svar
 5. Sunniva

  Det går jo ikke an å snakke om evolusjon uten å snakke om sex, og jeg personlig syns Kjetil (den blonde biologen) er fantastisk morsom og flink 😀

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *